2777
2789

بچه ها من نامزدم خب .آقا خلاصه بگم نامزدم داره برای آزمون وکالت میخونه یه مدت گفت که اگه من کم زنگ زدم یا بعضی اوقات دیدی توجه نمیکنم بدون درس میخونم عزیزم درک کن منم گفتم باشه دیروز حس ششممم گفت برو سر اینستاشش بهش گیر بده .آقا منم رفتم گفتم چرا ریپلای میزنی برای دخترا استوریشون اینا گفتم الان متقاعدم می‌کنه میگه من به اینا فکر نمیکنم به فکر زندگیمو یه دفعه از کوره در رفت خوب کردم دلم میخواد به کسی ربطی نداره من تعهد به کسی ندارم وقتی تو بهت زنگ میزنم جواب نمی‌دی یا پیام میدم جواب نمی‌دی یا سرد جواب میدی یا اصلا نیستت منم مجبورم .منم قاطی کردم گفتم تو خودت گفتی آزمون داری مشغول درس خوندنی بعد مقصر منو میکنی آقا خلاصه گفتم همه چی تموم شد دیدم یه یه ساعت نزدیک ۱۰۰بار زنگ زد گفت اشتباه کردم و عصبی بودم و اینا درست میشم .میخواستم راهنماییم کنین راه چاره بزارین جلوم من آخه خیلی کم توقعم نمی‌دونم چطوری ت رابطه برخورد کنم که ارزشم حفظ بشه  اگه میشه یه کم راهنماییم کنین چون بخاطر یه شرایطی هم نمیتونم جدا بشم مجبورم یه جوری درستش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر الان خرابش کنی بهتره تا بعدا با یه بچه

نمیشه بخدا .میشد حتماااا همین کارو میکردم قطعا من مامانم مخالف سر سخت بود .الآنم چون با آقا رابطه داشتم نمیتونم جدا بشم قطعا 

فقطططط سخت بگیر . سختتتت  از الان مظلوم نشون نده . عادتش بده که هر غلطی کرد یه بلر فرصت بدی با ...

آفرین منم گفتم قهرمو طولانی کنم خواهری .آخه واقعا هر زمان که چیزی بهش میگم سریع میگه پدرمو در آوردی آه و فلان .میخام دیگه براش دل نسوزونم

خب اینجور که تو میگی این ی خورده سر گوشش میجنبه ،و اینم بهت بگم اگه مردی بخاد شیطنت کنه هیج جوره نمیشه جلوشو گرفت ،،حیفه بخای ازش جدا بشی سر ی مسئله اینجوری ،ولی مدیریتش کن ،اینجورم نرو باهاش در بیفت که روتون تو روی هم باز بشه

عقدی دیگه!.تو عقد پیش میاد دیگه...ولی اگه دلت تنگ میشه براش با حساسیت اینو نشون نده برو خونشون ..بگو دلم برات تنگ شده دوست دارم از جانب تو بهم توجه بشه ازمون داری یا هرچی اخر هفته ها بیا بریم کافه و جایی که حس دلتنگیم کمتر بشه .‌اون که زبان بدنتو نمیدونه که خودت باید بهش بگی ..ما زنا کاملا میتونیم زبان بدن یکیو بفهمیم ولی اقایون کاملا متفاوتن ...

خب اینجور که تو میگی این ی خورده سر گوشش میجنبه ،و اینم بهت بگم اگه مردی بخاد شیطنت کنه هیج جوره نمی ...

آخه نمی‌دونم چیکار کنم چطوری بهش بفهمونم ازش ناراحتم دلم میخواد یه مدت باهاش قهر طولانی داشته باشم واقعا خستم 

عقدی دیگه!.تو عقد پیش میاد دیگه...ولی اگه دلت تنگ میشه براش با حساسیت اینو نشون نده برو خونشون ..بگو ...

خواهری مشکل ما اینه از هم دیگه شهرامون دوره .مشکل دوم خانواده من اجازه نمی‌دن تو دوران عقد خونه پسر بمونم نهایت یه روز متاسفانه به همین دلیل نزدیک به ۶ماه هست همو ندیدیم 🥺

آفرین منم گفتم قهرمو طولانی کنم خواهری .آخه واقعا هر زمان که چیزی بهش میگم سریع میگه پدرمو در آوردی ...

.

لوس بازی درمیاره . ولی خوب بشناسش قبل ازدواج . شاید یه خصلتی رو داره پنهون میکنه . اگه هوله و دختربازه که اصلا دستتو بشور ازش . یا عصبی باشه و ...

خواهری مشکل ما اینه از هم دیگه شهرامون دوره .مشکل دوم خانواده من اجازه نمی‌دن تو دوران عقد خونه پسر ...

این بده ..تو عقد ۶ ماه همو ندیدن؟!!!اخر هفته ها نمیتونی بری تا شب برگرد خونه ..با خواهری برادری..برو..اون بره بگرده شما هم برین کافه جایی باید یه هفته  اخر هفته هااون بیاد ببینتت یه هفته تو بری ببینیش ..خودشو راحت کرده گفته من ازمون دارم که نگی پاشو بیا و خرج تلفنو اینا بده ..هنوز نگرفته دوران عقدین این حسو بش ندادی ..

آخه نمی‌دونم چیکار کنم چطوری بهش بفهمونم ازش ناراحتم دلم میخواد یه مدت باهاش قهر طولانی داشته باشم و ...

بش بگو . بگو بامن بد رفتار میکنی من اذیت میشم دلخورم ازت . لطفا چن روز با من حرف نزن . بذار یاد بگیره هرکاری باید بکنه که از دلت دربیاره . 

. لوس بازی درمیاره . ولی خوب بشناسش قبل ازدواج . شاید یه خصلتی رو داره پنهون میکنه . اگه هوله و دخت ...

عصبی نیست ولی حس میکنم هوله 🙎🏼‍♀️گاهی اوقات میگم از هم دوریم شاید دیر به دیر همو میبینیم اما بعد میگم اگه اینطوریه چرا من حسم سمت کسی دیگه نمیره .خلاصه حس میکنم هوله ولی من با ایننننن آقای بیشعور رابطه داشتم و باعث شده نتونم جدا بشم وگرنه خیلی زودتر از اینا جدا میشدم🥺

حالا که اول راهی ،ما که ازدواج کردیم با مسئله های بدتری مداجه میشیم ،و مواجه میشی پس مباید زود پا پس ...

بخدا با همه چی کنار میتونم بیام و مدیریت کنم اما با خیانت نه چون حالم خیلی بد میشه .الآنم میگم بزنم به بی خیالی به روش زیاد نیارم بیشتر برای خودم ارزش قائل بشم دل نسوزونم براش توقعمم ببرم بالاتر ولی بعد میگم نمیشه اصلا تو وجودم بدی و سیاست نیست خسته شدم