2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز تایپیکت رو خوندم تا صفحه 80اخرش نفهمیدم چی شد تعطیل شد تا اونجا که رفتی مدرسه به مدیر گفتی کلاسشو عوض کنه بعد آقا هه بهت زنگ یا پیام داد چی شد میشه دوباره بگی 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
عزیز تایپیکت رو خوندم تا صفحه 80اخرش نفهمیدم چی شد تعطیل شد تا اونجا که رفتی مدرسه به مدیر گفتی کلاس ...

سلام عزیزم.نمیدونم چرا تاپیکم پرید،بله قرار شد با معلمشون صحبت کنه،منم به خود طرف پیام دادم و گقتم من ادمی میخام مرد باشه نه نامرد و از این چیزا گفتم،اونم گفت خوبه شناختمت ،خوب خودتو رو کردی و احساسم بازی گرفتی و از این مزخرفات گفت منم بلاکش کردم و فعلا خبری نشده ازش 

سلام عزیزم.نمیدونم چرا تاپیکم پرید،بله قرار شد با معلمشون صحبت کنه،منم به خود طرف پیام دادم و گقتم م ...

به نظر من این جدایی به نفعت بوده  میگی عصبی و پرخاشگری فکر بچت رو کردی  تو این زندگی بیشترین آسیب رو میبینه تو محل ما یه خانم مثل شما با یه آقا ازدواج کرد یه ماه نکشید جدا شد چون آقا عصبی بود بچه رو زده بود خانمه گفته بود بچمتا میبینتش مثل بید می‌لرزه به خاطر بوش طلاق گرفت شما هم به فکر بچت تو انتخابت دقت کن گول نخور 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
چرا بش پیام دادی؟مگه قرار نبود ندی

پیام دادم گفتم من مرد میخام نه نامرد کثیف که میخاد با چند نفر باشه،از این حرفا گفتم ،اخه تو دلم مونده بود ،نمیگفتم تا همیشه سنگینی میکرد رو دلم،اخه اون لحظه که حضوری هم اون حرفارو بهم گفت هیچی نتونستم بگم بهش،حرفا مونده بود تودلم که بگم چقدر حیووون و پست و نامرده.

سلام  تاپیکت تعطیل بود اومدم اینجا از حالت با خبر بشم  اگ نمیخندی اتفاقی دیگ نیوفتاد تعر ...

سلام عزیزم،اصلا کاربریت میبینم خنده م میگیره نمیدونم چرا😍.نه پیامش دادم و گذاشتم بلاک حیوونو.فکرم پیششه دارم عذاب میکشم ولی عقلم برام اولویت داره دیگه،گذاشتمش کنار تا ابد.

به نظر من این جدایی به نفعت بوده  میگی عصبی و پرخاشگری فکر بچت رو کردی  تو این زندگی بیشتر ...

ممنون عزیزم.دقیقا همینطوره،به شدت عصبی هست این طرف.به خاطر این خیلی بچه های کلاسش رفتن از کلاسش.