2777
2789
تشکو کلا دور انداختم  یمدت کلا رو زمین میخام بخابم شما توی لباسا چیزی دیدین؟ من توی گمدم هیچ ...

من فقط روتختم یدونه درشت وچنتاریز دیدم تخماشم ندیدم ولی داخل لباسام هیچی ندیدم پذیرایی ندیدم ولی خب من همرو ریختم کیسه بعدا کم کم شستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط روتختم یدونه درشت وچنتاریز دیدم تخماشم ندیدم ولی داخل لباسام هیچی ندیدم پذیرایی ندیدم ولی خب ...

میدونستم همچین چیزی هس شوهرمو تو حیاط لخت میکردم وقتی اومد 

منم اینبار سم کامن چنتا میخرم میزنم نمیدونم بالش های رو تختمو هم بندازم بیرون یا بشورم استفاده کنم 

سمپاشم بگیر حتما ازون دستیا 

با همون سم میزدیم ی نوع سمی اوردیم طرف گف این کنه رو نابود میکنه ساس ک چیزی نیس

دیگه نمیدونم والا میترسم زوال عقل  بگیرم

همش تاپیکای مربوط ب ساس رو میخونم 

با همون سم میزدیم ی نوع سمی اوردیم طرف گف این کنه رو نابود میکنه ساس ک چیزی نیس دیگه نمیدونم والا م ...

درکت میکنم دقیقا حال منو داری من هنوز بعد یسال مسافرت میرم میترسم راضیم توچادر بخوابم هتل نرم من میترسیدم ریشه کن نشن ولی خداسازنده سم کامن خیربده کامل ازبین رفت  توازمن بهتر عمل کردی تشک انداختی رفته کلا ولی راه حل منم خوب بود بعد یمدت زیرنایلون خفه میشن از کمبود غذا

درکت میکنم دقیقا حال منو داری من هنوز بعد یسال مسافرت میرم میترسم راضیم توچادر بخوابم هتل نرم من میت ...

بخدا ب شوهرم میگفتم کاش انقدر پول داشتیم ک وسیله بخریم هر چی بود و نبودو اتیش میزدم 

بخدا ب شوهرم میگفتم کاش انقدر پول داشتیم ک وسیله بخریم هر چی بود و نبودو اتیش میزدم 

ببین اصلا غصه نخور گلم همش ازبین میرن من هیچی دورننداختم فقط بعدش یه خونه تکونی کردم قشنگ به حرفا نت گوش نده اونا اونجور میگن شرکتا سمپاشی تبلیغ کنن چون خونه های ما تازه افتاده مشکلی پیش نمیاد

ببین اصلا غصه نخور گلم همش ازبین میرن من هیچی دورننداختم فقط بعدش یه خونه تکونی کردم قشنگ به حرفا نت ...

مال من اینجور ک معلومه تقریبا سه ماهه خیلیه😭

مرسی گلم این روزا فقط میخام یکی دلداری بده