2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم لونشو بگرد اول پیداکن وایی منم پارسال تخت خوابم زده بود جهیزیه نو درکت میکنم شب وروز گریه

لونه نیس فقط یدونه کوچیکشو رنگش سفید بود رو خوشخاب دیدم ک اونم گذاشتمش حیاط بندازم بره

محل اصلیشو که پیدا کردی برا من تختم بود تازه افتاده بود من فک میکردم مورچه نیش میزنه که یشب ریدم یه سوسک ریز رومه فشارش دادم خون اومد زدم نت دنیاروسرم خراب شد بعد شوهرم کیسه زباله اورد همه روتختی بالش انداختم توش محکم چسبکاری کردم هوا نره داخلش ورودی اتاق به پذیرایی پودرحشره کش ریختم همه لباسا کمد میزارایش ریختم توکیسه فقط چن دس لباس انداختم ماشین شست اتو کردم بپوشم شوهرم رفت یه سم گرفت زدیم همه جای اتاق تخت خوشخواب 

حتی من ازترس اینکه پذیرایی باشن فرشارو جمع کردم به گوشه پذیرایی زدم بعددروبستیم رفتیم خونه مامانم فردا اومدیم سرزدیم دیدم لای درزتخت وخوشخواب چیزا ریز حرکت کرد فهمیدیم سم چرت بوده بعد تحقیقات فراوون سم کامن خریدم چنتا یدونه ام ازون سمپاش دستی سم ریختم توش دوباره ازاول همه جا زدیم ودروبستیم ورفتیم تا سه روز بعد باز اومدیم سرزدیم جنازه هاشونو دیدم پس سم اثرکرده بود طبق تحقیقات من سه بار باید سم بزنی تا تخماشم دراومدن بمیرن پس مام بعدسه روز باز باسمپاش سم زدیم گوشه های خونه پودرحشره کش ریختیم دروبستیم بعد شوهرم رفت از کارگاه تشک تخت نایلون مخصوص تشک تخت خرید تشکو گزاشتم داخلش با چسب درزاشو گرفتم روتختی هاوبالش تختم تازه بعدیسال دراوردم شستم خداروشکر ریشه کن شد الانم هنوز نایلون خوشخواب درنیاوردم میترسم راستش

لونه نیس فقط یدونه کوچیکشو رنگش سفید بود رو خوشخاب دیدم ک اونم گذاشتمش حیاط بندازم بره

خب پس برا شمام مکان اصلیش تخت خوابته مثل من نیش میزنتت؟ منکه حساسیت میدادم به نیشش بدنم کهیرمیزد وایی اونروزا بره برنگرده ایشالا توام خلاص میشی فقط حتما دو سه مرحله سمپاشی کن تخماشم ازبین بره

محل اصلیشو که پیدا کردی برا من تختم بود تازه افتاده بود من فک میکردم مورچه نیش میزنه که یشب ریدم یه ...

شما لباساتونم چنباره سم زدید 

ما دیشب زدیم فردا میخاییم در اتاقو باز کنیم میخای لباسارو با اب داغ بشورم اتو کنم بردارم 

من کلا هیچ تخمی ندیدم .

وقتی جمع میکردیم وسایلو چنتا رنده دیدیم کشتم 

بعدش هیچ جنازه ای ندیدیم اولم سم کامن زدیم

بخدا میترسم بعد این همه عذاب بازم ریشه کن نشن

خب پس برا شمام مکان اصلیش تخت خوابته مثل من نیش میزنتت؟ منکه حساسیت میدادم به نیشش بدنم کهیرمیزد وای ...

اره فقط منو دخترمو نیش میزد فکر میکردم حساسیت کردم 

واسه ما شوهرم رفته بود ترکیه سوغات اونجاس 

شما لباساتونم چنباره سم زدید  ما دیشب زدیم فردا میخاییم در اتاقو باز کنیم میخای لباسارو با اب ...

لباسارو من سم نزدم ریختم توکیسه زباله مشکیا چسبکاری کردم تا بعدکه کارسمپاشی تموم شد شستم توماشین لباسشویی

سم کامن وپودر حشره کش رو تشک تخت هم پیف پاف قرمز

تشکو کلا دور انداختم 

یمدت کلا رو زمین میخام بخابم

شما توی لباسا چیزی دیدین؟

من توی گمدم هیچی نبود ن تخم ن خودشون 

لباسارو من سم نزدم ریختم توکیسه زباله مشکیا چسبکاری کردم تا بعدکه کارسمپاشی تموم شد شستم توماشین لبا ...

والا من ریختم تو کیسه زباله سم زدم درشو بستم

کلی لحافو تشک دارم همشونو سم پاشیدم روش چون چنتا زنده توشون بود