2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

126 بازدید | 12 پست

سلام.من یکشنبه نوبت عکس رنگی دارم ولی امروز که پنج شنبه اس لکه بینی داشتم.بهم گفتن حداقل دو روز بعد پاکی برم عکس بگیرم.ولی الان با اینکه دو روز از پریودم گذشته یهو شروع کردم به لکه بینی.

بنظرتون باید تا ماه دیگه صبر کنم یا میشه رفت؟هم استرس دارم هم اینکه میخوام برم تو سیکل ivf و سختمه یه ماه دیگه صبر کنم🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لکه بینی داشته باشی احتمال عفونت بالا میره اینجوری تا درمان عفونت باید صبر کنی بعد ای وی اف کنی.نوبتت رو یکی دو روز عقب بنداز.تا قبل از تخمک گذاری میشه عکس رنگی گرفت.من این ماه انجام دادم

لکه بینی داشته باشی احتمال عفونت بالا میره اینجوری تا درمان عفونت باید صبر کنی بعد ای وی اف کنی.نوبت ...

آخه گفتن بهترین زمانش تا روز ده سیکل قاعدگیه.یکشنبه که نوبت دارم روز نهمه.بنطرتون چرا لکه بینی دارم؟خطرناکه؟

شما عکس گرفتین دردش زیاد بود؟

باور کن منتظر دردش بودم یهو لهم گفتن پاشو تمام.همش تبلیغاتی دردش.ماده حاجب که تزریق میشه تو نمیفهمی.من یکم مزه دهنم عوض شد فهمیدم ماده حاجب تزریق شده تمام.بعدم عکس میگیرن.همین.من بار اول اهواز با بیهوشی انحام دادم. سه و نیم پول دادم.دکتر رویان تهران مسخره ام کرد.گفت پولت مفت بود .اینجا بدون بیهوشی اصلا نمیفهمی.خداییشرراحت بودم

باور کن منتظر دردش بودم یهو لهم گفتن پاشو تمام.همش تبلیغاتی دردش.ماده حاجب که تزریق میشه تو نمیفهمی. ...

خدا رو شکر.وضعیت رحمتون اوکی بود.هزینه اش چند شد؟