سفارش پرده داده بودیم امروز ساعت ۳ دوتا جون اومدن نصب پرده و پشت پرده پنجرهای پذیرایی و تراس ، هوا خونه گرم شده بود در تراس خودشون باز کردن رخت اویزمونم پر از لباس منو شوهرم که صبح پهن کرده بودم خشک بشه ..یه ساعت پیش که جمع کردم دیدم دوتا از لباس زیرام نیس...نمیتونم به شوهرمم بگم ...نمیدونم چکار کنم😕😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجب، حیف اسم آدم که رو این ها گذاشت. حتی اسم حیون هم نمیشه گذاشت. از هرجایی آدم نیارید. غریبه میارید به نظرم مواظبوشن باشید و چیزهای اینجور رو باید مثل اموال! جلو چش نذاریم. نمیدونم چی بگم، ولی گاهی سکوت این ها را هارتر میکنه! به هر حال امیدوارم یکجا چوبشو بخورند. ببخشید، شب خوش
خواهر گلم حتما ب شوهرت بگو .با حالت نگرانی ن ..یجوری بگو ک فکرش سمت اونا نره ..بگو لباس زیرمو خیلی دوست داشتم حیف نمیدونم از ر. تراس باد کجا برده خیلی گشتم پیدا نکردم ..این تو ذهن همسرت بمونه .یوقت خدای نکرده اون اقا تهدید کرد حرف داشته باشی به همسرت بگی ...ی نصاب ماهواره بوده .کارش اخازی بوده ..ب هیچ کس نمیشه اعتماد کرد
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭
همیشه رو لباس زیر که داری روشون یه روسری بکش و بعد گیره بزن
زیاد جلو چشم نزار
مریم میرزاخانی ریاضیدان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانهای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانهای، یه انسان فوقالعاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
امنیت شرتی هم برا ما خانما نمیزارن اه 😂 فکرش نکن اسی ولی بگو ب شوهرت ک لباسام انگاری باد برده گم شدن نیستن احیانا نیفتادن زمین تو برداری بیاری داخل؟ببین چی میگه