2777
2789

امروز ازخواهرزادم یه گله ساده کردم پاشد قهر کرد رفت خونش.بعد مادرش هم جلو ی مهمون باهام دعوا کرد.خیلی ناراحتم بنظرتون اونا حق دارن یامن ناراحت بشم؟

معمولا گله نمیکنم چون گارد میگیرن و از طرف فاصله میگیرم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی بنظرت کار من اشتباه بوده؟باید باهام دعوامیکردن؟

کارت اشتباه نبوده اینا جنبشون پایین بوده قطعا نباید دعوا میکردن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اره بخدا خیلی ناراحتم 

پس دیگه با توجه ب جنبشون باهاشون رفتار کن 

یعنی بنظرت کار من اشتباه بوده؟باید باهام دعوامیکردن؟

اصلا 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بنظرم سنگین باهاشون رفتار کن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بستگی داره چی گفته باشه شاید بد باشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بنظرم سنگین باهاشون رفتار کن

دیگه با خواهرم ک دعوا باهام کرد حرف نمیزنم.با دخترش هم که قهر کرد همینجوری سرسنگین.ولی خیلی حالم بده من مادرم تازه ازدست دادم اینا بامن اینجوری میکنن

دیگه با خواهرم ک دعوا باهام کرد حرف نمیزنم.با دخترش هم که قهر کرد همینجوری سرسنگین.ولی خیلی حالم بده ...

عزیزم الهی آروم بشی.

ولی واقعا حق رو میدم به شما

اصلا حق نداشتن که اینطوری باهاتون صحبت کنن، کاری نکرده بودین

ممنون عزیزم.اره نمیدونم چرا اینجوری کردن

❤️