2777
2789

یکی از بچه های مدرسه دوست ،دخترش بوده اونم به همون دلیل خیلی دوستش داره و از این حرفا 

دو هفته پیش فهمیدم دختره رفته پیش معلمه کلی حرف مفت زده راجب من اون معلمه هم از اون روز قیافه میگیره و توپ ورزشی از من میگیره میگه بازی نکن و...(معلم ورزشه ) تازه کاشکی فقط همین بود رفته پشت سر من به معلم پرورشی هم حرف زده همش و همش از از روی حرف اون دختره و اگر نه هیچ شناختی از من نداره

به مدیر شکایتش روبکن .بگو اگه آدم نشد میرم آموزش پرورش شکایتش.ولی مدرک جمع کن ازرابطه ش با همکلاسیت

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون چطوری باید مدرک جمع کنم؟

وقتی میبینی خیلی به هم نزدیکن فیلم بگیریاعکس.شاهدجمع کن دورشون .بزاریکی ازبچه ها اززیر زبون دختره بکشه که بامعلم رابطه داره بعد ظبط کنه حرفاشو  

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج.