2777
2789
عنوان

برنامه ضد پور*ن واسه شوهرم

1144 بازدید | 39 پست

دوستان منو همسرم عقدیم  هنوز سر خونه زندگی نرفتیم بعد بارها من متوجه شدم شوهرم بجز من میره اون سایتا و کارای چیز انجام میده گرچه ممکنه دو یا سه روز قبل رابطه داشتیم  منم همیشه پیشش نیستم

بعد از چند سال دید واقعا حالم بده گفت میخوام واقعا بزارم کنار منم یه برنامه پیدا کردم که راه دیدن همه این فیلمارو میبنده

اما الان یه چیزی فکرمو درگیر کرده بنظرتون اگر این برنامه رو نصب کنم رو گوشیش باعث نمیشه خیلی بهش فشار بیاد بعدا باعث خیانت بشه؟ چون اصلا دیگه این چیزا رو نمی بینه که بقولی چشم و گوش باز بشه مثل یه فنر رو حالت فشار میره

از این میترسم از بس ندیده باشه یطوری بشه که دیدن این صحنه ها بشه ارزو و رو بیاره به کارای دیگه

با اینکه میگه خودشم خسته شده بخاطر من و خودش عذاب وجدان میگیره؟

بنظرتون این برنامه رو بریزم رو گوشیش یا بزارم به اراده خودش؟؟؟میدونم هر بار با کلی عذاب وجدان این فیلمارو میبینه تقریبا هر ۴ روز یبار اینکارو میکنه  همشم میگه تو پیشم نیستی بریم سر زندگیمون درست میشه

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

اگر واقعا میخواد ترک کنه براش بریز خیانت هم نمیکنه 

اون به این فیلم ها اعتیاد داره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا میخواد ترک کنه براش بریز خیانت هم نمیکنه  اون به این فیلم ها اعتیاد داره

بعد باعث نمیشه از بس این چیزا رو ندیده بقولی هول بشه یا رو به کارای دیگه بیاره؟

من نمیدونم علت خیانت چیه

شوهر من از هیچ لحاظی کم بود نداشت

ولی خوب با یه دختره دوست شده بود و چت کرده بود😢😔

کسب بخواد خیانت کنه میکنه

دیدن یا ندیدن فیلم ربط نداره

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بعد باعث نمیشه از بس این چیزا رو ندیده بقولی هول بشه یا رو به کارای دیگه بیاره؟

نه هیچ ربطی نداره 

ولی خب بعید میدونم به این راحتی ها ترک کنه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اونجوری که من اینجا شنیدم میگن اعتیاد اوره،بعد تا حالا بنظرت چشم و گوشش باز نشده؟

اصلا ادم هیز و چشم ناپاکی نیست فقط همین عیبشه