به نظرتون امسال به دانشگاه مورد نظرم میرسم؟؟ خواهشااا اگر حس ششم دارید جواب بدید... ۳ساله اینقدر سختی کشیدم که رسیدن به اون چیزی که میخوام برام شده یه رویا💔
دوستان شماهم سوالاتونو بپرسید🤍 امیدوارم حس شیشم های سایت توو این تایپیک حضور داشته باشن🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😐💔 سه ساله پشت کنکورم امسال نه پس کی؟ همین امسالم قبول شده بودم از نظر رتبه ،، ولی لامصب مصاحبه نمره نیاوردم و کد ۷ خوردم... من تلاشمو میکنم ایشالااااا که بشه...
من تا یک ساعت پیش حس ششم رو قبول نداشتم نشتسه بودم جایی خانمی امد پیشم نشست ده دقیقه خیلی صدای ادامس ازارم میده خلاصه دل تو دلم نبود که به خانمه بگم خانمه خودش گفت اینقدر خودخوری نکن حرفتو بزن بگو ادامس درست بخور🤣🤣من هنگ کردم به خدا خودش گفت حس ششم هستم الان یک ساعته تو سالن هستم یجوریم شمارشو داد بهم