سونو گرافی رفتیم میگه مثانه شدیدا متسع و هر دو کلیه هیدرونفروتیک و همراه با تغییرات دیسپلاستیک کلیوی و اسیت شدید شکمی تو رو جان عزیزتون شرایط مشابه داشتین بامن حرف بزنید حالم خیلی بده
وقتی دنیا اومد و بردنش تو دستگاه با دستای کوچیکش انگشت منو محکم گرفته بود ولی به هوش نبود اما تکون می خورد با شکم سه زارین سه روز تموم بالا سرش گریه می کردم هنوزم ک هنوزه بعد پنج سال جیگرم می سوزه براش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی دنیا اومد و بردنش تو دستگاه با دستای کوچیکش انگشت منو محکم گرفته بود ولی به هوش نبود اما تکون م ...
الهی عزیزم میدونم خیلی سخته خدا به هممون رحم کنه بچه های سالمی بده که اینروزارو با اونا فراموش کنیم دل منم خونه فکر نکن بچه کوچیکه دردت کمتره کمرم زیر بار این همه فشار روحی داره میشکنه
شما عزیزم اون دخترت بچه اولت بود دوباره باردار نشدی
نه سومی بود دیگه باردار نخواستم بشم اون قدر ک تجربه تلخی بود ولی شما فرصت داری و با تحت نظر بودن حتما می تونی صاحب ی نی نی سالم بشی.الان دکتر بهتون ختم بارداری داده؟
عزیزم نمیدونم چی بگم ک آروم بشی چون واقعا سخته ی تکه از وجودت رو ازت جدا کن اونم اینجوری.ولی شاید خدا این جور صلاح دیده و این برای هر دوتون بهتر بوده به دلیلی ک من و شما از اون بی خبریم پس بسپارش به خدا و ...
میدونم عزیزم خیلی سخته.منم امسال دوتا حاملگی داشتم هردو سقط شدن.منم داغونم.برای بعدی باید برم آزمایش ژنتیک بدیم جفتمون.ممکنه جهش ژنتیکی باشه.میشه یه کمک بهم بکنی منم مشهدم میشه اسم اون سه تا دکتر پریناتولوژیست که رفتی بهم بگی دنبال یه دکترم که مشکلمو بفهمه