2777
2789
عنوان

ادامه با این پسر آره یا نه؟

419 بازدید | 45 پست

همسنیم. حدود هف هش ماهه ک مجازی باهم در ارتباطیم. دوبار دیدمش و باهم حرف زدیم ولی حسم بهش خیلی قویه! وضع مالیشون اصلا خوب نیست. کار نداره تحصیلاتشم دیپلمع و دیگه ام ادامه تحصیل نمیده. اخلاقش خوبه و قصدش ازدواجه اما همین منو میترسونه. چون من نمیخام تا حداقل چار سال دیگه ازدواج کنم و میترسم ک این فقط ی امید واهی ب اون باشه. از یه طرفم چون فامیله دوره نگرانم ک اگه بعدن باهاش بهم بزنم واسم داستان بشه. نمیدونم این آدم انگار هیچ کدوم از معیارای منو نداره ولی دلم حالیش نیست.... از لحاظ ظاهری هم واقا نمره ی کمی میگیره ی طوری ک عکسشو نتونستم ب دوستم نشون بدم. ولی دلمو چیکار کنم؟؟؟ 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعاااااااا نه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها 19 سالشه و الان رفته خدمت. من اصلاح میکنم تاپیکمو. مکانیکی بلده 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بیخیال دلت شو همین عشق میزنه همه چیو خراب میکنه ها 

کات کن بره 

بیکار و پولی نداره

قصدش جدیه یعنی چی 

وقتی هیچ پول و درآمد و.‌. نداره چطوری میخواد زن بگیره ؟

فکر بعدشو کردی ؟؟؟!

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

در نهایت چه چیزش رو دوست داری وقتی تحصیلات نداره ثروت نداره به دلت نمیشینه از حالا هم  از نشون دادن عکسش خجالت میکشی 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه

عزیزم بهش حس دارم.... 

خب عزیزم بره یه کار فنی یاد بگیره نمیشه که بیکار بشینه و شماهم زنش بشین

عزیزم مکانیکی بلده و 19 سالشه الان رفته خدمت یسال دیگه خدمتش تموم میشه

عزیزم بهش حس دارم.... 

فردا زیر یه سقف وقتی دو روز گذشت و زندگی به روال عادیش برگشت، فشار روانی تحصیلاتش، چهرش و وضعیت مالیش هزار برابر سنگین تر از دل بریدن الانته

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
قطعاااااااا نه

خب عزیزدلم دلمو چیکارش کنم؟ و اینکه اخلاقش واقعا خوبه. دنیارو ب پام میریزه:)) میدونم ک خیلی دوسم داره. کاش تا اینجا کشش نمیدادم همون اول ولش میکردم