2777
2789
عنوان

ادامه با این پسر آره یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 45 پست
عزیزم خودمم نمیدونم وابستگیه یا دوست داشتن. ولی همش بهش فکر میکنم نمیتونم از تو فکرش بیام بیرون. و ا ...

مثل اینکه دلت بدجور پیشش گیره،بهش فرصت بده و قرار بیرون نزار در حد چت نگه دار ،ببین چیکار می‌کنه ،انشاالله خوشبخت بشین و انتخاب درستی داشته باشی،ببین بعد سربازیش وضعیت کارش چطور میشه ،اینکه کارگر زیر دست کسی باشه تا اینکه بتونه وسایل کار بخره حالا اول درصدی کار کنه بعد مغازه بزنه باهم فرق داره ،با کارگری و شاگردی نمیشه زندگی رو جمع و جور کرد شغل ثابت مکان ثابت خیلی مهمه عزیزم،بازم میگم زندگیه خودته خودت باید بسنجی با توجه به گرونی و وضعیت جامعه،قراره پوستتون کنده بشه تا یه زندگی رو سرپا کنین چون از پدر و مادرش نمیتونی توقع حمایت داشته باشین.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صد در صد نه چون پشیمون میشی و بی عرضه است

ن عزیزم نوزده سالشه فقط. بی عرضه نیست مطمئنم کار میکنه و پول در میاره در آینده

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

خودت چند سالته؟؟؟

هر چه سریعتر ازین رابطه سمی خودتو بکش بیرون لطفا...

مطمعنا عواقب فهمیدن بقیه در مورد این رابطه خیییییلی کمتر از عواقب ازدواج تو این سن،با این شرایط و با این فردِ!

شما الان شیفته حرفا و احساس ارزشمندی که اون پسر بهت داده شدی

هم رفتار اون گذراست هم حس شما به مرور که با واقعیت ها رو به رو بشی از بین میره

بذارش کنار سر دوماه به کل فراموشش میکنی عزیزم

از منطقت کمک بگیر و اینده تو خراب نکن 

قحطی ازدواج که نیامده با یه آسمون جل ازدواج کنی پرتش کن بیرون از زندگیت

آخه خیلی پسره خوبیه

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
مثل اینکه دلت بدجور پیشش گیره،بهش فرصت بده و قرار بیرون نزار در حد چت نگه دار ،ببین چیکار می‌کنه ،ان ...

فردا گفته بببینیم همو:))) نمیدونم حتی برم یا نه

من حقیقت دلم میخاد تجربه کنم تو رابطه بودنو:) 

با آدم درستش،با چشم باز 

نه اینکه به خودت بیای ببینی چهار سال عمرت با کسی گذشته که فقط امید واهی داده و با زبون نگهت داشته،البته بقول خودت کم سن و ساله ،کارش فنی هست ،بهش زمان بده زیر بار نامزدی و اسم روت بزارن نشو ،ببین چیکار می‌کنه تا سن ۲۴سالگی دستش به دهنش میرسه یا نه ،میتونه خونه اجاره کنه؟میتونه انتظارات تو رو برآورده کنه؟زمان خیلی چیزا رو ثابت می‌کنه ،توام وقتی دوس داری تو رابطه باشی باید پی همه چیو به تنت بمالی.باهاش بمونی و قید بقیه رو بزنی و دیگه نگران آبروت و کسی بفهمه و فلان نباشی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودت چند سالته؟؟؟ هر چه سریعتر ازین رابطه سمی خودتو بکش بیرون لطفا... مطمعنا عواقب فهمیدن بقیه در ...

جفتمون 19 سالمونه. گفته پنج سال صبر میکنم برای ازدواج چون من نمیخام الان برم زیر بار این مسئولیت از طرفی ام اون خودش گفت ک  میخاد تو این پنج سال زندگیشو یکم سر سامون بده واسه ازدواج

اره خداروشکر خیلی خوبه اره خیلی بیشترم حتی❤️

پایدار باشید عزیزم

[QUOTE=331044684]جفتمون 19 سالمونه. گفته پنج سال صبر میکنم برای ازدواج چون من نمیخام الان برم زیر بار این مسئولیت از ...[/QUOTEنمیدونم شما شرایطت برا ازدواج چیا هستن..

ولی جمع و جور یعنی خونه میخره؟

ماشین میخره؟

کار ثابت و با درآمد پیدا میکنه؟

و....

بهتر یکم واقع بین باشی..

با آدم درستش،با چشم باز  نه اینکه به خودت بیای ببینی چهار سال عمرت با کسی گذشته که فقط امید وا ...

ن ن عزیزم نامزدی و اینا اصلا بهش گفتم هیشکی نباید بفهمه. 

[QUOTE=331044830][QUOTE=331044684]جفتمون 19 سالمونه. گفته پنج سال صبر میکنم برای ازدواج چون من نمیخام الان برم زیر با ...[/QUOTE شرایط من فقط ی خونه ی کجا از خانوادشه و یه شغل. ماشینم داره. مکانیکی هم بلده