همسنیم. حدود هف هش ماهه ک مجازی باهم در ارتباطیم. دوبار دیدمش و باهم حرف زدیم ولی حسم بهش خیلی قویه! وضع مالیشون اصلا خوب نیست. کار نداره تحصیلاتشم دیپلمع و دیگه ام ادامه تحصیل نمیده. اخلاقش خوبه و قصدش ازدواجه اما همین منو میترسونه. چون من نمیخام تا حداقل چار سال دیگه ازدواج کنم و میترسم ک این فقط ی امید واهی ب اون باشه. از یه طرفم چون فامیله دوره نگرانم ک اگه بعدن باهاش بهم بزنم واسم داستان بشه. نمیدونم این آدم انگار هیچ کدوم از معیارای منو نداره ولی دلم حالیش نیست.... از لحاظ ظاهری هم واقا نمره ی کمی میگیره ی طوری ک عکسشو نتونستم ب دوستم نشون بدم. ولی دلمو چیکار کنم؟؟؟
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
عزیزم خودمم نمیدونم وابستگیه یا دوست داشتن. ولی همش بهش فکر میکنم نمیتونم از تو فکرش بیام بیرون. و ا ...
مثل اینکه دلت بدجور پیشش گیره،بهش فرصت بده و قرار بیرون نزار در حد چت نگه دار ،ببین چیکار میکنه ،انشاالله خوشبخت بشین و انتخاب درستی داشته باشی،ببین بعد سربازیش وضعیت کارش چطور میشه ،اینکه کارگر زیر دست کسی باشه تا اینکه بتونه وسایل کار بخره حالا اول درصدی کار کنه بعد مغازه بزنه باهم فرق داره ،با کارگری و شاگردی نمیشه زندگی رو جمع و جور کرد شغل ثابت مکان ثابت خیلی مهمه عزیزم،بازم میگم زندگیه خودته خودت باید بسنجی با توجه به گرونی و وضعیت جامعه،قراره پوستتون کنده بشه تا یه زندگی رو سرپا کنین چون از پدر و مادرش نمیتونی توقع حمایت داشته باشین.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ن عزیزم نوزده سالشه فقط. بی عرضه نیست مطمئنم کار میکنه و پول در میاره در آینده
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
قحطی ازدواج که نیامده با یه آسمون جل ازدواج کنی پرتش کن بیرون از زندگیت
آخه خیلی پسره خوبیه
مثل اینکه دلت بدجور پیشش گیره،بهش فرصت بده و قرار بیرون نزار در حد چت نگه دار ،ببین چیکار میکنه ،ان ...
فردا گفته بببینیم همو:))) نمیدونم حتی برم یا نه
نه اینکه به خودت بیای ببینی چهار سال عمرت با کسی گذشته که فقط امید واهی داده و با زبون نگهت داشته،البته بقول خودت کم سن و ساله ،کارش فنی هست ،بهش زمان بده زیر بار نامزدی و اسم روت بزارن نشو ،ببین چیکار میکنه تا سن ۲۴سالگی دستش به دهنش میرسه یا نه ،میتونه خونه اجاره کنه؟میتونه انتظارات تو رو برآورده کنه؟زمان خیلی چیزا رو ثابت میکنه ،توام وقتی دوس داری تو رابطه باشی باید پی همه چیو به تنت بمالی.باهاش بمونی و قید بقیه رو بزنی و دیگه نگران آبروت و کسی بفهمه و فلان نباشی
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودت چند سالته؟؟؟ هر چه سریعتر ازین رابطه سمی خودتو بکش بیرون لطفا... مطمعنا عواقب فهمیدن بقیه در ...
جفتمون 19 سالمونه. گفته پنج سال صبر میکنم برای ازدواج چون من نمیخام الان برم زیر بار این مسئولیت از طرفی ام اون خودش گفت ک میخاد تو این پنج سال زندگیشو یکم سر سامون بده واسه ازدواج
[QUOTE=331044684]جفتمون 19 سالمونه. گفته پنج سال صبر میکنم برای ازدواج چون من نمیخام الان برم زیر بار این مسئولیت از ...[/QUOTEنمیدونم شما شرایطت برا ازدواج چیا هستن..
[QUOTE=331044830][QUOTE=331044684]جفتمون 19 سالمونه. گفته پنج سال صبر میکنم برای ازدواج چون من نمیخام الان برم زیر با ...[/QUOTE شرایط من فقط ی خونه ی کجا از خانوادشه و یه شغل. ماشینم داره. مکانیکی هم بلده