2777
2789
عنوان

لکه لانه گزینی

87 بازدید | 10 پست

لکه لانه گزینی معمولا چطوریه؟ و چه زمانی هست؟

من پنج ماهه اقدامم دیشب یک لک کوچولو دیدم تا الان هیچی و هیچ وقت این مدلی نبودم ....

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

رنگش قهوی یا صورتیه یا قرمز خیلی روشنه

مدتش کوتاهه فوقش تا یک شب طول بکشه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط همون دیشب بوده تا الان هیچی  زمانش کی هست؟

همون دیگه گفتم مدت زمانش کوتاهه 

سریع باید قطع بشه من خودمم برام یک شب طول کشید

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خدا کنه باردار باشم برام دعا کن خیلی شرایط سختی دارم😔

ان شالله گلم 

بیبی بزن 

بعد آزمایش بده خبرشو بده ان شالله که هستی دلم روشنه نا امید نباش❤️❤️❤️😍😍😍

ان شالله گلم  بیبی بزن  بعد آزمایش بده خبرشو بده ان شالله که هستی دلم روشنه نا امید نباش ...

بی بی چک میزنم یک ساعت بعد هاله میاندازه که قطعا درست نیست هیچ علامتی هم جز این نداشتم کاش خدا منو سوپرایزرم کنه

ان شالله گلم  بیبی بزن  بعد آزمایش بده خبرشو بده ان شالله که هستی دلم روشنه نا امید نباش ...

سلام دوستم 

من از دیروز فکر کنم ۷ تا بی بی چک زدم اول یک ساعت طول می‌کشید هاله می‌انداخت الان دیگه پنج دقیقه شده فکر کنم درست شد خدا بهم لطف کرد بعد شش ماه🥺❤️

سلام دوستم  من از دیروز فکر کنم ۷ تا بی بی چک زدم اول یک ساعت طول می‌کشید هاله می‌انداخت الان ...

مبارکه دیگه نگران چی هستی پس فردا برو آزمایش بتا بده بیا خبرشو بده 

انشالله یه گوگولی سالمه خوشکل چشم رنگی

که حسابی سوپرایزت کنه خدا😍😍😍💋💋💋💋

مبارکه دیگه نگران چی هستی پس فردا برو آزمایش بتا بده بیا خبرشو بده  انشالله یه گوگولی سالمه خو ...

ممنونم از دعاهای قشنگ انشالله بهت خبر میدم حتما

مبارکه دیگه نگران چی هستی پس فردا برو آزمایش بتا بده بیا خبرشو بده  انشالله یه گوگولی سالمه خو ...

نیم ساعت پیش پریود شدم به آزمایش نرسید ...

خدا نخواست حکمتش رو شکر