2777
2789

چرا توی موقعیتی قرار گرفتی که باید همچین تصمیمی بگیری،میشه یکم سربسته توضیح بدی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه مادرم روان بوم داره آسیب میبینه می‌خوام قطع رابطه کنم 

خب دلیل؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
چرا توی موقعیتی قرار گرفتی که باید همچین تصمیمی بگیری،میشه یکم سربسته توضیح بدی

یه پسر چهار ساله دارم خونه مادرم که میرم شب تا صبح کار میکنم مثل کلفت مادرم دوتا بچه داره بچه هایش به بوم آسیب میرسونن مخصوصا یکیش 11سالشه بچمو به قصد کشت میزنم رحم ندارن  سر همه چیز میگه مادرم بدتر ازاون میگه بزن تره خوب کاری میکنی 

یه پسر چهار ساله دارم خونه مادرم که میرم شب تا صبح کار میکنم مثل کلفت مادرم دوتا بچه داره بچه هایش ب ...

قطعا بچمو انتخاب میکردم ،پامو نمیزاشتم خونشون شاید هر سه ماه یبار اونم بچمو از کنارم نمیزاشتم تکون بخوره ،کسی دست رو بچم بلند میکرد دستشو قلم میکردم .یه چوب کبریت هم بلند نمی‌کردم مثل مهمون میرفتم و میومدم ،البته قبلش از تربیت بچم مطمعن میشدم که مقصر نباشه ،مقصر هم باشه کسی حق نداره بچه رو کتک بزنه به حد کشت،دعوا و گلگی یه چیزه کتک زدن یه چیزیه تازه بگن بزن محکم‌تر بزن خوب کاری میکنی.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قطعا بچمو انتخاب میکردم ،پامو نمیزاشتم خونشون شاید هر سه ماه یبار اونم بچمو از کنارم نمیزاشتم تکون ب ...

امروز برارمو از روی بچه برداشتم پرت کردم اونور ناراحت شد بچه من زدن نداره بهم گفت الهی از بچه هات بکشی

امروز برارمو از روی بچه برداشتم پرت کردم اونور ناراحت شد بچه من زدن نداره بهم گفت الهی از بچه هات بک ...

احتمالا تنهایی و کسیو نداری که وقتتو باهاش پر کنی .....می‌دونم سخته ،ولی با بچت تنهایی برو بیرون برو پارک ولی پاتو کمتر بزار اونجا .....برای خودت و بچت ارزش قائل باش