2777
2789
عنوان

چطوریه که بعضی زن وشوهرها همش بگووبخند و..

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 30 پست
ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن عزیزم .

باطنش چیه،از دور ندیدم که،یه مدتیه داریم باهم زندگی میکنیم،ازصبح تاشبشونو دیدم،ماله خودمونم دیدم که میگم

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من خواهرسوهرم نزدیک 50بار دومم هست ازدواج کرده،یه مدتیه شهرستان اومدیم باهم برای مار،ایناصبح پا ...

شوهرمنم مث شوهرت.هیچ کار نمیشه کرد هرچی ه مبگی بدتر سکوت میکنن..درونگرا هسن اینا.شانس ما

شخصیت ادما خب باهم فرق داره  بعدم شما داری از ی رفتار خانمان سوز(مقایسه)استفاده میکنی  ا ...

خب چیکارکنم،خیلی دلم میخواست این اخلاقای خوبو شوهرمم داشته باشه،خب اینا خواهروبرادرن چطور خواهره اینقدر زندگیش خوبه شارژ وسرحاله ومن انقدر از دست شوهرم کشیدم که اصلا هرکی میبینتم میگه یه غمی توچشاته،منم اینطوری نبودم شاد وسرزنده واهل برو وبیاوبیرون،ولی شوهرم همه رو ازم گرفت که هیچ نابودم کرده

باطنش چیه،از دور ندیدم که،یه مدتیه داریم باهم زندگی میکنیم،ازصبح تاشبشونو دیدم،ماله خودمونم دیدم که ...

تو فقط  ی مدت کوتاهی از ی صبح تا شبشونودیدی،ک خیلی راحت میشه خود واقعیشونو نشون ندن 

بعدشم شوهرش خوبه نوش جونش،توهم شوهرت نوش جونت،خدا سر راهت قرار داده 

چرا غرای الکی میزنید اخع،چرا حسادتای بیجا میکنید اخه 

خودت مثل خواهر شوهرت تاحالا رفتار کردی؟تاحالا دقت کردی ک اون چیکار کرده ک شوهرش اینجوریه؟نه 

فقط گفتی وااایی خوووووشبخحالش

اره... همه میدونن فقط حرف میزنه اونم درهم.. اصلا جو مهمونی و جمع براش مهم. نیست.. ابرو. نذاشته برام& ...

چقدر بد،

خب چیکارکنم،خیلی دلم میخواست این اخلاقای خوبو شوهرمم داشته باشه،خب اینا خواهروبرادرن چطور خواهره این ...

بازم دلیل بر مقایسه نمیشه،مشکلات تو زندگی همه هست راهشم حسرت و حسادت و مقایسه نیست

تو فقط  ی مدت کوتاهی از ی صبح تا شبشونودیدی،ک خیلی راحت میشه خود واقعیشونو نشون ندن  بعدش ...

اره خب حسودیم میشه چرا اینا انقدر مارو اذیت کردن ،داداششون به این بدی شانس ماشد ویه مرد خوب تو ی این سن قسمت این شد،جدا از رفتارای خواهرشوهرم باشوهرش واقعا اخلاق ادما وذاتشون رو نمیشه تغییر داد،اون ادم از اول اونطور بوده همش تقصیر دیگران نیست که یکی خوبه یکی بده چون خانواده گیشون همه برادرشوهرامم همینن هیچکدوم خوب نیستن وتقصیرپدرومادرشونه بد بار اوردن بچشونو

بازم دلیل بر مقایسه نمیشه،مشکلات تو زندگی همه هست راهشم حسرت و حسادت و مقایسه نیست

حق باشماست راهش چیه اخه مگه میشه ادمارو عوض کرد

عزیزم اینا به انتخاب برمیگرده ، یعنی قبل ازدواج خواهرشوهرت یکی از معیارای مهمش بگو و بخند و گفت و گو بوده ولی شما جز معیار های مهمت نبوده .

قبل ازدواج معیارهای مهمت چی بوده ؟ همونایی که بوده و باعث شده همسرت رو انتخاب کنی یه بازبینی کن ، اون وقت میبینی تو هم چقدر خوشبختی . 

راه حل ک خب داره،قضیش مفصله  بهترین و کامل ترین راهش همون مبارزه با نفس هست

متوجه نمیشم خوب بودن اونا وسرد بودن ما چه ربطی داره به مبارزه بانفس من

عزیزم اینا به انتخاب برمیگرده ، یعنی قبل ازدواج خواهرشوهرت یکی از معیارای مهمش بگو و بخند و گفت و گو ...

نه اون معیارش فقط وفقط پول بوده ورسیده بهش،ومن چون باهمسرم چندسال باهم دوست بودیم فقط دوست داشتم بهم برسیم وبسختی رسیدیم امابعدش دیدم اصن نمیشه ادماروقبل ازدواج شناخت،هرچند اوایل ازدواج بخثهایی داشتیم دلم میخواست باهم حرف بزنیم یه باربخاطرمن جایی یاکاری که من میخوام روکنه نمیکرد وخیلی اذیتم میکرد اینکار،ولی بازم باهم گرم بودیم بیشتر دوستم داشت زنگ خیلی کم میزد ولی کلا خیلی بهتربودیم،بعدا سرمسایلی مریضی ومالی خیلی مشکلات بوجود اومد وماالان خیلی ازهم دوریم وسرد،الان خواهرشوهرم انگار دختر14ساله هست بانومزدش،مام شدیم ننه بابای اینا😐همش بگووبخند وبگرد،وماهیچ😐😐

متوجه نمیشم خوب بودن اونا وسرد بودن ما چه ربطی داره به مبارزه بانفس من

چون حسادت میکنی باید با نفست مبارزه کنی،چون حسرت زندگی ی زن ۵۰ ساله ک بعد از کلی سختی و ی ازدواج ناموفق الان بعد از کلی تجربه عاقل شده و داره تلاش میکنه زندگیشو کنه میخوری،چون منفی نگری و چشمتو رو خوبیای شوهرت بستی و کلید کردی روی سرد بودنش ک اگه همین الان از خوبیای همین مرد سرد بگی هزاران نفر حسرت جایگاه تورو میخورن،مبارزه با نفس ینی کنار زدن این افکار منفیت،ینی اینکه بابا این مرد شوهرمه،نوش جونم،خدا داده،منم از همون اول دیدمش،اخلاقاشم دیدم،و با همین وضعیت پسندیدمش.پس حق ندارم بجای اصلاح رفتار های اشتباه خودم یا شوهرم ب افکار و غرایز نفسانی ک کار خود شیطانه جواب مثبت بدم.و همین افکار کم کم ناراضیت میکنه،من نمیگم شما مشکلی دارید،نمیگمم شوهرت خوبه.میگم ک اقا هرکسی برای خودش ی کارنامه ی عملی داره کارای خوبش می‌ره تو کارنامه خودش،شوهرت اگه سرده میره تو کارنامه عمل خودش،پس تو بیا بی دریغ خوبی کن،پا رو غرورت بزار و یسری کارا رو انجام بده،افکار منفیتو پس بزن.اونوقت خودت طعم ارامشو میفهمی.چون خودت بزرگ شدی 

من نشده این حرفارو ب کسی بگم برام گارد نگیره،ولی واقعا همینه،یبار بشین ب رفتارای خودتم فکر کن،یبار بشین بگو شوهرم ۴۰ تا خوبی داره ۲۰ تا بدی.خب ۴۰ تا خوبیش پیشکش ۲۰ تا بدیش.اونوقت ببین زندگیت چجور عوض میشه،اونوقته ک حس میکنی تازه داری رشد میکنی و بزرگ میشی. 

چون حسادت میکنی باید با نفست مبارزه کنی،چون حسرت زندگی ی زن ۵۰ ساله ک بعد از کلی سختی و ی ازدواج نام ...

تموم حرفاتون درسته وانگار یه تلنگر بهم زدین،فقط تغییر واقعا سخته وامیدوارم بتونم از پسش بربیام،خیلی ممنونم بابت راهنماییاتون خیلی حس خوب بهم دادین😘❤️