2777
2789
عنوان

فیلم آبنبات چوبی

1312 بازدید | 17 پست
اخرش چی شد عطاران مرد ۳ تای دیگه چی شدن مگه نگین نمرده بود چکو چیکار کرد نقش میلاد کی مرام چی بود اخه چطور میخاست با میلاد فرار کنه ولی از عطاران حامله بود شقایق فراهانی نقشش چی بود اخه یه سکانس عاقاااا هر کی فیلمو حلاجی کرده لطفا منو روشن کنه قربونتون
❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درست متوجه نشدم با دقت ندیدم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نگین نمرده بود. یه جا نشون داد که شناسنامه اش رو داد به مارال. عطاران مارال رو کشت و بعدم تیکه تیکه اش کرده و... ولی مدارک نگین پیشش بوده. پس همه فکر میکنن نگین مرده.
بعد نگین میاد واسه برادر مارال تعریف میکنه. اون شب هم عطاران اومده بود نگین رو خفه کنه. آخرش هم خانواده مارال عطاران رو کشتن.
مارال قبلا با میلاد کی مرام دوست بوده. واسه همین همه فکر میکردن اون کسی که مارال میخاد باهاش فرار کنه اونه
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
عطاران گولش زده بود دیگه.شاید به همین علت اسمش ابنبات چوبی بود. البته من از اولش ندیدم. ولی از اون فیلم هایی بود که زمان رو عقب و جلو میکنن
ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی