2777
2789

خواهش میکنم خواهش میکنم به دختراتون زیاد محبت کنین 

آدم وقتی بچه دار میسه صاحب دختر میشه بار خیلی سنگینی روی دوششه چون روحیه یه دختر خیلی ظریفه بیشتر از هر چیزی نیاز به محبت پدرش داره و اگه این‌محبت کم باشه از سمت پدرش توی این زمونه خیلی راحت جذب جنس مخالف میشه و به شدت اسیب میبینه

وقتی شما دختر دار میشید فقط اون نیاز به امکانات و اسایش نداره بیشتر از هر چیزی محبت پدرش و لازم داره خواهش میکنم داین محبت و از دختراتون دریغ نکنید🥺🥺🥺🥺🥺

زندگی مانند نواختن پیانواست.همان چیزی را میشنوی ک مینوازی 🎼🎶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاااااااا دخترا ازتون مثل پسرا ماشین نمیخوان خونه مجردی نمیخوان اونا محبت میخوان توجه میخوان ارا ...

دقیقا من بابام ده ساله شهرستان کار میکنه ماهی یه بار میاد خونه  ولی همیشه برامون پول فراهم میکنه اما من نبودش اذیتم میکنه کلی به خاطر این رفتم سمت جنس مخالف و اذیت شدم اسیب دیدم

توجه کجا بود محبت کجا بود  آسایش و آرامش هم ک هیچی اصن انگار ن انگار دختر دارن  بعد میا ...

بعد وقتی یع کار تستباه انجام میدی یا یکم پات سر میخوره میری سمت جنس مخالف تورو مقصر میدونن‌ نمیگن ما چیکار‌کردیم ک دختمون به یکی دیگه پناه اورده🥺

دقیقا چون اگر این کارو نکنه جذب آدمای نادرست میشه 

حتی اگع جذب ادم نادرست نشه خیلی سخته واسه یه دختر ک وابسته کسی باشه ک ترس رفتنشو داره و نمیدونه قرار اینده کنارش باشه یا نه ولی اگه پدرش بهش محتب کنه خیلی اتفاق ها برای اون دختر نمیوفته

حتی اگع جذب ادم نادرست نشه خیلی سخته واسه یه دختر ک وابسته کسی باشه ک ترس رفتنشو داره و نمیدونه قرار ...

آره واقعا قبول دارم به همه اینو میگم که هواسشون بیشتر به دخترا باشه 

اقاهستم🚫