2777
2789

بچه من ۳۲ کامل ۱۵۰۰ بود

با وزن ۲۶۰۰ دنیا اومد که ۲ونیم به بالا نرمال.

الان ۳ ماهشه ماشاالله ۷ کیلو 

دو تا بچه دیگمم تو سونو و موقع تولد ریزه بودن ولی بعد با شیر تپلی شدن!  وزن تولد اصلا مهم نیس ، تو فکرش نرید 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بيشتر نگرانم خونرساني بهش كم باشه و رشد نكنه... 

خب سونو داپلر بده، 

من دوبار داپلر دادم البته واسه سزارین سوم بودم، خونرسانیشم خوب بود.

دیگه وقتی سه تا بچم موقع تولد ریزه بودن ژنشون همینه!

برعکس وزن گیری شون تو نوزادی عالیه ؛ بچه داییم که موقع تولد ۴ کیلو بود ، تازه ۶ ماهگی ۸ کیلو شد. بچه های من واکسن ۴ ماهگی این حدود بودن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
برای دو هفته دیگه نوشته سونو‌دلپلر.. الان ۳۴ هفتهم

خوبه اینطوری روند رشدشم میبینی، اگه هفته ای ۱۵۰گرم یا بیشتر اضافه کرده باشه نرماله