2777
2789

به کی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه تا زاییدید تا زمین رایگان بدن ؟ 🤨🤨🤨🤨

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دوستان دولت بالای ۳ تا بچه زمین رایگان میده تو هشتگرد کرد بهترین جا هستش ۲۰۰ متر میده 🥲ولی ب ما نمیدن ۴ تا بچه ایم ولی مامانم دوتا شناسنامه منو ابجیمو داره داداشامو نداره دوتاشو و اینکه چه،ها باید زیر ۱۸ باشن،و بدن زمین بنظرت مامانم میتونه بگیره زمین رایگان رو ۲ تا شناسنامه داره گفتن یدونه هم میخان ولی دتتا بچه ها پیش بابامه جدا شدن بابامم نمیده ک حرومیه 

اره 

از طرف تعاونی خودمون بهمون دادن 

چون فرم جیمم سبز بود

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

دوستان دولت بالای ۳ تا بچه زمین رایگان میده تو هشتگرد کرد بهترین جا هستش ۲۰۰ متر میده 🥲ولی ب ما نمی ...

خب سه دونگ به اسم بابات میشه ۳ دونگ مامانت

من مامان بابام گرفتن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

دوستان دولت بالای ۳ تا بچه زمین رایگان میده تو هشتگرد کرد بهترین جا هستش ۲۰۰ متر میده 🥲ولی ب ما نمی ...

نه بابا این مال بچه هلی ۱۴۰۰ یعنی دو تا بچه بعدی تو ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ متولد شده باشن نه که به دهه هشتادی ها بدن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

چی بیشتر میگی ؟

چون هییییچ چیزی نه به اسم من و نه به اسم شوهرم نبود 

دولت بهمون زمین داد ولی خب از طرف تعاونی علوم پزشکی 

ولی غیر علوم پزشکی ها میتونن برن مسکن ملی ثبت نام کنن اونم فکر کنم اگر فرم جیمت سبز باشه یعنی چیزی به نام سرپرست خانواده نباشه زمینش رایگان میشه فقط پول ساختش رو میگیرن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اره  از طرف تعاونی خودمون بهمون دادن  چون فرم جیمم سبز بود

واقعا ۲۰۰ متر زمین رایگان دادن بهتون؟باورم نمیشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا