2777
2789
عنوان

کیا فردا آزمون آموزش پرورش دارن؟

100 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

من میخوام با اسنپ بیام‌و برگردم ولی گفتن گوشی ممنوعه 

چیکار کنم؟؟؟

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفته ندارن

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
امانتداری

نه گفته اصلا نیارین چون کسی نیست تحویل بگیره

عزیزم من پارسال گوشی بردم خودم امانت داری داره اونجا تحویل میدین بعد میگیرین

عه آخه گفته باجه امانتداری ندارن که

بعد به نظرت میشه زودتر از سر جلسه پاشد؟

عه آخه گفته باجه امانتداری ندارن که بعد به نظرت میشه زودتر از سر جلسه پاشد؟

الکی میگن :)))

معمولا دارن

اره میشه

دفترچه اولی رو که جمع کنن و دفترچه بعدی رو بدن بعدش حدود ۴۵ دقیقه بعد اجازه تحویل میدن بهتون 

الکی میگن :))) معمولا دارن اره میشه دفترچه اولی رو که جمع کنن و دفترچه بعدی رو بدن بعدش حدود ۴۵ د ...

مرسی عزیزم

عزیزم من پارسال گوشی بردم خودم امانت داری داره اونجا تحویل میدین بعد میگیرین

عزیزم چه چیز هایی رو‌ خوندی 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
عزیزم چه چیز هایی رو‌ خوندی 

من والا کتاباشو گرفتم ولی اصلا نرسیدم بخونم خیلی سنگین بود

بعدم فردا پسرم ساعت ۱۱ جشن نوروز داره باید حتما زودتر از سر جلسه پاشم که خودمو برسونم اصلا امیدی به قبولی ندارم

من والا کتاباشو گرفتم ولی اصلا نرسیدم بخونم خیلی سنگین بود بعدم فردا پسرم ساعت ۱۱ جشن نوروز داره با ...

اها 

کتاب ها خیلی سنگینن و واقعا ادم نمیرسه بخونه 

بنظرم این جزوه ها و پک ها خیلی بهترن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه