2777
2789

سلام میشه یکم درباره رابطتون در دوران نامزدی برام بگین؟!

اگه تایپیکای قبلمو نگاه کنین متوجه میشین براچی همچین درخواستی دارم 

میخوام بببینم رابطه منو شوهرم عادیه؟! 

یا باید نگران و پیگیر باشم واقعا دیگه رد دادم

بحث و اختلاف زیاد داشتیم که به نظرم طبیعی بود 

الان کاملا مثل هم شدیم و کلا انگار یه نفریم

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما سنت خیلی کمه

کنترل احساسات نداری

وابسته ای

در طرف مقابل همسرت اماده ی ازدواج نیست

و یجورایی میخواد شما رو از سرش باز کنه

من حس میکنم ایشون اصلا علاقه ای به شما نداره

طبق صحبتای خودت البته چون من شما رو نمیشناسم و طبق اطلاعات خودتون میگم.

اسی من کم و بیش خوندم تاپیک هاتو

شوهرت رفیق بازه

برنامه داره متناسب با شما بچینه معلومه اولویت اولش نیستی

اون میخاد همه برنامه با دوستاش و برنامه های مجردیش سرحاش باشه و شما هم یه گوشه واس خودت به اسم زندگی متاهلی باشی

زندگی متاهلی تعهد داره مسولیت داره

اگه برنامه هاش و دوستاش مهمترن اصلا نباید سمت شما وازدواج میرفت

زن توجه میخاد و محبت!

یعنی چی که تا 1 بیرونه خب نره!

مگه کاره واس پول دراوردنه مگه واس اینده تلاش میکنه؟!میزه رفیق بازی و این اصلا توجیه مناسبی نیس!

ایشون باید وقتایی که شما نیستی برنامه با دوستاش بچینه نه اینکه دیر گفتی با دوستام میرم بیرون!

شما سنت خیلی کمه کنترل احساسات نداری وابسته ای در طرف مقابل همسرت اماده ی ازدواج نیست و یجورایی ...

خودمم خیلی این احساس رو داشتم 

الان چند وقتی میشه که کاملا ارتباطمون قطع شده فقط بعضی صبح ها پیام صبح بخیر میفرسته و میره تا صبح بعدی نمیدونم چیکار کنم دوسش دارم💔

همش دعوا و قهر بود بعد جالبه ی دیقه بدون هم میمردیم الانم جر و بحث داریم اما ی نفسیم البته بعضی وقتا ...

بحث و اختلاف طبیعیه ولی به نظرم مهم اینه بعد بحث باهم خوب باشین و نزدیک باشین به همدیگه 

الان ۶ ماه از عقدمون میگذره و من حس راحتی عاطفی باهاش ندارم

خودمم خیلی این احساس رو داشتم  الان چند وقتی میشه که کاملا ارتباطمون قطع شده فقط بعضی صبح ها پ ...

عزیزم فقط روی خودت کار کن یاد بگیر احساساتتو کنترل کنی و طرحواره ی وابستگی رووووو تمریناتشو پیدا کن و انجام بده

کتاب دختر گرانبهاااا و چرا مردان عاشق زنان زیرک میشنم حتما بخون و بکار ببرش

اسی جان ازدواجتون سنتی بوده یا دوست بودید؟ چندوقته عقد هستید؟

سنتی بود زیاد همو نمیشناخیم عموم خیلی از پسره تعریف کرد منم دیوونه چشم بسته بدون اینکه زیاد باهاش حرف بزنم قبول کردم 

یک ماهه پیش فهمیدم دوست دختر داشته عاشقش بوده ۳ سال با هم بودن  میخواسته بره خواستگاریش ولی بهش ندادن راستیتش قلبم درد گرفت

من قبل عقد ازش پرسیدم کسی تو زندگیت بوده گفت نه💔

اسی من کم و بیش خوندم تاپیک هاتو شوهرت رفیق بازه برنامه داره متناسب با شما بچینه معلومه اولویت اول ...

همه چیزایی که گفتی قبول دارم ولی نمیدونم بعد این چیکار کنم چجوری برخورد کنم؟!

عزیزم فقط روی خودت کار کن یاد بگیر احساساتتو کنترل کنی و طرحواره ی وابستگی رووووو تمریناتشو پیدا کن ...

زنان زیرک رو خوندم تا حدودی کمک کرد نسبت بهش کم اهمیت تر شم ولی رفتارایی که گفته سخته سعیم رو میکنم ولی خیلی چیزاش رو نمیتونم انحام بدم شرایطش پیش نمیاد و البته سخته عادات رو کنار گذاشت ولی خیلی دوس دارم همه تلاشم رو بکنم