2777
2789
عنوان

برنامه ریزی کارهای خانه☺️🙂

1415 بازدید | 37 پست

سلاااام سلاااام

صبح زیباتون بخیر

امیدوارم امروز هموم روزی باشه که یکی از آرزوهامون تیک میخوره و خبرای خوب میشنویم😍

بچه ها من کارای منزلو دسته بندی کردم و طبق اون برنامه ریزی کردم

گفتم براتون متنشو بزارم‌ که اگه خواستید استفاده کنید🌸🌸

بریم تا قبل ساعت ۱۱ همه ی کارامونو انجام بدیم

امروز اگه بتونم میخوام برم کمی پیاده روی کنم😍

مامانا و خانما شماها قلب خونه هستید، وقتی باحال خوب خونه رو مرتب کنید و کاراتونو انجام بدید یقینا خونه و اعصای خونه حال بهتری دارن😍

اول بخاطر خودتون و بعد بخاطر عزیزانتون حال دلتونو خوب کنید

خداروشکرکه عزیزانمون سالم در کنارمون هستن🙏

تو پست اول برنامه رو مینویسم🌸

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد از این تاپیک های منزل داری و کدبانویی:))

منم شام مهمون10 12 نفری دارم 

خرید هم نکردیم الانم سرکارم

لابد میگید خییلی خرسندم:)

از اینجا یکراست میریم خرید میوه و مرغ و لوازم سالاد و میشینم سراشپزی دیگه

خونمم تمیزه نیازه به تمیز کاری زیادی نداره

بگذار لطفاً

امتحان دارم 

امتحان هارو بدم. تازه خونه تکونی میکنم

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

۱.اتاق خواب:

مرتب کردن تخت

جداسازی لباس کثیف و تمیز از هم

آویز و تا کردن لباسها در کمد و کشوها

مرتب کردن وسایل روی میز توالتمرتب کردن داخل کشوهای میزتوالت و کشوها

گردگیری و جاروی اتاق ها و طی کشی

۲. سالن پذیرایی:

تمیزکردن دسته ی مبلها

گردگیری وسایل و تلوزیون

تمیز کردن پریز برق و درب اتاق ها و درب ورودی

جارو کردن و طی کشی

۳.آشپزخانه:

تمیزکردن داخل و درب کابینت ها 

گردگیری لوازم برقی

تمیزکردن داخل و روی یخچال 

تمیز کردن گاز (شعله ها)، فر ،ماکروویو ،سینک

جارو زدن کف و طی کشی

شستن سطل آشغال

۴. سرویس های بهداشتی: حمام و توالت

تمیز کردن داخل قفسه ی سرویس

شستن سطل آشغال توالت

شستن کف 

تمیزکردن آینه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خوشم میاد از این تاپیک های منزل داری و کدبانویی:)) منم شام مهمون10 12 نفری دارم  خرید هم نکرد ...

غذارو چیکار میکنی عزیزم

خدا قوت خانم😍

بگذار لطفاً امتحان دارم  امتحان هارو بدم. تازه خونه تکونی میکنم

ان شاالله به سلامتی😍

غذارو چیکار میکنی عزیزم خدا قوت خانم😍

ماشالاااااااااا شما چقدر کار داری خییلی خوبه روزت با هدف شروع کنی

احتمالا مرغ با پلو بوشهری بپزم

یا مصمای بادمجان 

هنوز تصمیم نگرفتم

واس خونه تکونی ام تازه عروسم کار زیادی ندارم

یخچال تمیز کردم و کمی از کابینت ها

سقف، لوستر ها، لامپور مهتابی ها 

بالای کابنت، دربهای منزل ، پنجره ها رو ننوشته اید

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

اول از سقف شروع کنید که خاکش همه جا رو میگیره. بعد گرد گیری