2777
2789
عنوان

برنامه ریزی کارهای خانه☺️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 37 پست

ممنون ازت، حال خوبتو به اشتراک گذاشتی😘🌹

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!

خب خانما این دسته بندی کارا بود

حالا من با توجه به کارا و شرایطم هر روزی رو به یه کار اختصاص دادم

آشپزی و شستن ظرف که کار هروزه

تمیز کردن سرویس ها یک روز درمیون

بقیشم مینویسم شما هم اگ خواستید از این استفاده کنید😍

شنبه: تمیز کردن کلید برق ها و درب ها،گردگیری و جارو و طی کشی سالن و اتاق ها و آشپزخانه

۱شنبه: تمیز کردن داخل و روی کابینتا و یخچال و لباسشویی

۲شنبه: گردگیری جاکفشی و مرتب کردن و واکس و شستن کفشای کثیف، جارو و طی کشی سالن اتاق ها آشپزخانه

۳شنبه: گردگیری و مرتب کردن وسایل داخل اتاق و کشو ها

۴شنبه: مرتب کردن داخل کشو ها، اتو کردن لباسهای هفته ی آینده و آویز لباسها ،جارو و طی کشی اتاقها سالن اشپزخانه

۵شنبه: شستن توالت و حمام هم کف هم درو دیوار، رسیدگی به خود( اصلاح ، رنگ مو،ناخن ،مژه، آرایشگاه ،خرید یا هرچیز)

جمعه هم عشق و حال 

همه ی کاراتونو اینجوری ک خرد کنید تو یک ساعت میتونید انجام بدید😍😍

کنارش کارای دیگه مثل ورزش درسخوندن پیاده روی بازی با بچه هاتون و.... رو ب راحتی انجام میدید😍🙏☺️

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالاااااااااا شما چقدر کار داری خییلی خوبه روزت با هدف شروع کنی احتمالا مرغ با پلو بوشهری بپزم ی ...

منم تازه عروسم ولی همه این کارارو انجام میدم🤭 ما راحتیم خونه تکونی نداریماااا

خوشبخت شی عزیزم

مرغ بوسهری نخوردم تاحالا اگه تونستی یادمون بده😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
سقف، لوستر ها، لامپور مهتابی ها  بالای کابنت، دربهای منزل ، پنجره ها رو ننوشته اید

اخه اونارو تازه تمیز کردم 

شستن فرش هر سال 

شستن پرده هر 3 ماه

تمیز کردن لوستر هر 2ماه

دستمال کشیدن کاغذ دیواریا هر 2ماه انجام میشه

چون روزمره نبود ننوشتم عزیزم

مننون ک حواست بود😍

منم تازه عروسم ولی همه این کارارو انجام میدم🤭 ما راحتیم خونه تکونی نداریماااا خوشبخت شی عزیزم مرغ ...

قربون شما مرغش فرق نداره پلوش فرق داره حتما بپز خیلی خوشمزه است چیز خاصی نیس

میخایی زعفران دم کنی بریزی تو برنجتو لوبیا چشم بلبل بپزی از قبل بریزی تو برنج

بعضیا شوید خشک هم میریزن

مزه پلوش خیلی خوب میشه

اول از سقف شروع کنید که خاکش همه جا رو میگیره. بعد گرد گیری

اخه تازه اومدیم این خونه، تمیز اونا🤭

قربون شما مرغش فرق نداره پلوش فرق داره حتما بپز خیلی خوشمزه است چیز خاصی نیس میخایی زعفران دم کنی ب ...

امتحان میکنم 😍😍

ممنونم عزیزم😘😘

شستن پرده هر دو ماه !!!!!!! تور اینقدر آب بخوره، داغون میشه که. چ لزومی داره آخه ! 

الودگی کثیفش میکنه

البته الان سعی میکنم فاصله رو بیشتر کنم

پنجره ها رو ببند فقط استر رو بشور. پرده حیفه. بازم نظر خودته عزیزم 

ممنون از راهنماییت عزیزم

پنحره ها بستس گاهی در تراس بازه

ولی همسرمم میگه همون سالی ۲بارش کن ، ولی خیلی دیگه کمه

فکنم ۴ ماه یبار خوب باشه

شما کدوم شهری؟ چندبار میشوری درسال

ممنون از راهنماییت عزیزم پنحره ها بستس گاهی در تراس بازه ولی همسرمم میگه همون سالی ۲بارش کن ، ولی ...

من لاهیجانیم خودم ولی ساکن  تبریز. 

من تور رو اصلا نمیشورم مگه اینکه چی بشه. زیبایی تور از بین می‌ره  . خیلی شستن و اتو کشی کار سختیه. یکبار مال تراس و شستم و اتو کشیدم یعنی پنچر شدم. بده خشک شویی . ولی من جای شما بودم فقط استر رو میشستم.شما که اینقدر منظمی شستن پرده از نظر من هر دو سه سال یکبار لازمه . 

من لاهیجانیم خودم ولی ساکن  تبریز.  من تور رو اصلا نمیشورم مگه اینکه چی بشه. زیبایی تور ا ...

تورش ازیناس ک آویزون کنی خودش مثل اتو باز میشه

والانشو میدم خشک شویی

عشقم تهران انقد آلودس ک جرات چیز سفید خریدن نداریم

اصلا یچیز افتضاح

۲سال بمونه از سفید ب طوسی تبدیل میشه