2777
2789

شوهرم خیلی خسیس هست مثلا امسال زمستون ازش خواستم ای بچه مون کاپشن بخره اما نخرید گفت  تو همش میخوای ازم پول بکنی    

خدا شاهده از یه نفر یه لباس کهنه گرفتم مردم تن بچم 

روزای اول باردار بودم قرص خوردم جنین سقط بشه اما رفتم دکتر گفت سالمه و سقط نشده و فلب هم تشکیل شده الان اینقدر تحت فشارم که میگم کاش همون موقع دوباره برای سقط اقدام میکردم و نکهش نمیداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید از کسی میگرفتی ب این چیزا عادتش نده ب پدرش بگو از طرف خودش بهش بگه یا ب مادرشوهرت بگو از طرف خ ...

آخه میخواستم برم تهران دکتر اون روزا برف میومد و سرد بود میدونی بچم 

وای خدا از ادم خسیس چجوری روش میشه بچش لباس کس دیگ رو بپوشه ؟؟؟بخدا ظلم این مرد خیر نمیبینه 

بچم مریضه فلج مغزی شد ه خیلی هزینه درمان هست خودم رفتم سرکار خرجش میکنم اما اون زورش گرفته همکاری نمیکنه بلکه همش آیه ی یاس میخونه میگه خوب نمیشه حیف پول که خرج این میکنی

بچم مریضه فلج مغزی شد ه خیلی هزینه درمان هست خودم رفتم سرکار خرجش میکنم اما اون زورش گرفته همکاری نم ...

بگردم الهی هیچکی مث مادر دلسوز نیست ،عزیزم واس مشکل بچت پیش دکتر بابایی ببر پیجش تو اینستا  ب همین اسم 

ب این دیگه خسیسی نمیگن ببخشیدا این نفهمیه خسیسی فقط چیزای مهم اولویتشونه ریختوپاش نمیکنن ولی شوهر شم ...

بخدا باورت نمیشه بچه اسهال استفراغ شده حال خراب شده میگه اینکه چیزش نیست نبر دکتر