2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرِ انشاالله ب خیر و خوبی تعبیرش کن ❤️

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
خیرِ انشاالله ب خیر و خوبی تعبیرش کن ❤️

خیلی میترسم آخه شوهرمم نزدیک به دو ماه اخراجش کردن این خوابم که دیده دیگه بدتر خدا خودش کمک کنه چیزی نباشه

بچه ها تعبیرش این نیست که رزق وروزیشو گرفته ؟

عزیزم ی شخص خیلی خوب و معقولی ی نصیحتی میکنه و ب جواب سؤالش میرسه و شاد میشه خیلی خوبه تعبیر خواب شوهرت 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
خیلی میترسم آخه شوهرمم نزدیک به دو ماه اخراجش کردن این خوابم که دیده دیگه بدتر خدا خودش کمک کنه چیزی ...

هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیس اگه خودش دیده بگو خوابشو ب آب بگه انشاالله خیره خیلی از خوابای ب ظاهر بد تعبیر خیلی خوبی دارن و بالعکس

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
خدا خیرت بده

خریزبینی گفتمش و این تعبیر خواب عاالیه تو اینترنت هم هست بزن تعبیر خواب قمری از رو قران کریم 

عزیزم ی شخص خیلی خوب و معقولی ی نصیحتی میکنه و ب جواب سؤالش میرسه و شاد میشه خیلی خوبه تعبیر خواب شو ...

جدی پس خداراشکر ممنونم عزیزم 

آخه زدم نت دیدم نوشته بود میت چیزی رو بگیره خوب نیست

جدی پس خداراشکر ممنونم عزیزم  آخه زدم نت دیدم نوشته بود میت چیزی رو بگیره خوب نیست

ن عزیزم این تعبیر خواب من مو لا درزش نمیره و دقیقه خیالت راحت 🌱

و ی چیز دیگه عزیزم امروز روز پنج شنبه اس و اموات چشمشون ب دنیاست لطفا براشون خیرات بدین و فاتحه بفرستین ممکنه نشونه اینم باشه ک طلب خیر کنه ازتون❤️خدا بیامرزدشون تموم اموات رو