2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 16 پست
و ی چیز دیگه عزیزم امروز روز پنج شنبه اس و اموات چشمشون ب دنیاست لطفا براشون خیرات بدین و فاتحه بفرس ...

اینقدر از خودش و مادر شوهرم کینه دارم که حلالشون هم نکردم هر چقدر خواهرم گفت اجی حلالشون کن گفتم اصلا نمیتونم به زبون بیارم یادم میاد از بلاهایی که سرم آوردن وباعث مریضیم شدن اصلا نمیتونم حلالشون کنم حتی نمیتونم فاتحه شون بدم از بس که از هردوشون راضی نیستم 

ممنونم خواهرم خدارحمت کنه اموات همه رو

اینقدر از خودش و مادر شوهرم کینه دارم که حلالشون هم نکردم هر چقدر خواهرم گفت اجی حلالشون کن گفتم اصل ...

درکت میکنم عزیزم پس شما هم مثل خودمی منم از مادر شوهر پدر شوهرم راضی نیستم خیلی اذیتم کردن من سپردمشون ب خدا

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.