2777
2789

به خاطره چیزایه جزعی همش قهرمیکنه باهام تومجردیشم اینطوری بوده وقتی اومدن خاستگاریم بهم نگفتن که اینطوریه..همش خونه تنهام هیچ هم صحبتی ندارم حتی شام ناهارمم تنهامیخورم بچه ها دلم خیلی براخودم میسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم قهر قهری اصلا الان معروفه به این کارش اهل فحش و دعوا نیست ولی قهر میکنه کم محلی من خیلی سختی کشیدم ولی یه مدت بهش یسره مسخرهاش کردم گفتم آخی نی نی کوچولو دوباره قهر کرد بچه نه نه قهر کردی خیلی بهش گفتم الان حداقل دیگه با من قهر نمیکنه یا کم شده 

خوب تو هم مقابله به مثل کن .وقتی اومد خونه برو تو اتاق در و ببند . بی محلیش کن بفهمه چقدر بده . عمدا برو تو اتاق دیگه و صداتم در نیاد .خوراکی های خوشمزه ببر،تنهایی بخور .غذا هم براش نکش . خوشبو خودت بخور،تهشو بذار بسوزه بمونه براش،دوروز اینجوری کنی حرصش درمیاد ،باهات آشتی می‌کنه.بعدش قانون بذار که قهر این مدلی قبول نیست

سر چی این سری قهر کرده؟ مقصر شمایی دیگه؟

اره مقصرمنم ولی خودشم اشتباه داره ولی من مثل خودش اشتباشو به روش نمیارم ومیگذرم ولی اون کوچیکترین اشتباه از من ببینه فوری قهرمیکنه

خوب تو هم مقابله به مثل کن .وقتی اومد خونه برو تو اتاق در و ببند . بی محلیش کن بفهمه چقدر بده . عمدا ...

هه حرفا میزنیا اصلا صبونه ناهارنمیادخونه اصلا از غذایه من نمیخوره واسه خودش غذادرس میکنه