2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بچه هاشوهرم یماهه خونه باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 42 پست
هه حرفا میزنیا اصلا صبونه ناهارنمیادخونه اصلا از غذایه من نمیخوره واسه خودش غذادرس میکنه

عجب . عمق فاجعه تازه معلوم شد . عزیزم شما به مشاوره نیاز دارید . این رفتارها عادی نیس.همسر شما نیاز به درمان داره . آدم سالم از قهر خسته میشه ،دلش واسه همسرش پر میزنه ،یه کم کوتاه میاد . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم قهر قهری اصلا الان معروفه به این کارش اهل فحش و دعوا نیست ولی قهر میکنه کم محلی من خیلی سختی ...

اینا رو این جواب نیس خواهر این قهرش از دوران مجردی مونده تویه دوران مجردیش تا یکی بهش میگفته بالاچشت ابروعه یه هفته میرفته خونه نمیومده انگار مریضه

اگر اونقدر براش مهم باشی هم خودشو تغییر میده هم رعایت میکنه ی مدت ازش دور شو 

من خیلی ازهمون اوایل خودموبهش نزدیک نمیکنم بحث این چیزا نیس یجوریه انگار مریضه عادت کرده به قهرکردن

عصرها مخصوصا عصر چهارشنبه ،دم غروب کندر دود کن توی خونتون .شاید جن هاش رفتند به قول قدیمیا   &n ...

والارفتم سرکتاب گرفتم گفتن دعانوشتن برامون که زندگیمون خراب شه..ولی گفتم چون خودم اعتقادی ندارم به این چیزا اهمیت ندادم..

اینا رو این جواب نیس خواهر این قهرش از دوران مجردی مونده تویه دوران مجردیش تا یکی بهش میگفته بالاچشت ...

شوهرمنم بخدا به قهر معروفه تو فامیل الان باورت نمیشه کمتر کسی هست تو فامیل من و خودش باهاش دوست باشه با عمو و عمه من قهره با دامادمون قهره با دایهاش قهره با پسر داییش قهر با داداشش دوتاش قهر با جاریم قهر خیلی قهر قهرو ولی با منم قهر میکرد ولی نه زیاد چون طبعش گرمه فوقش دو روز سه روز از بس مسخره اش کردم به مرور بهتر شده اسمش را گذاشته بودم لوس لوسی هی میگفتم تو خانه اینطور صداش میکردم دیگه الان با من قهر نمیکنه خیلی

شوهرمنم بخدا به قهر معروفه تو فامیل الان باورت نمیشه کمتر کسی هست تو فامیل من و خودش باهاش دوست باشه ...

نه این فقط با من قهرمیکنه بخدا دلم میخادبرم سرکاری چیزی کمتر تو خونه اذیت بشم از دس قهراش