2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بچه هاشوهرم یماهه خونه باهام قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 42 پست
پس چرا موندی این دیگ عادت شده براش بنظرم برو تا نیومده دنبالت هم نرو  شایدم چیزی بهش دادن خورد ...

این سری برن دیگه طلاقمو میده..سرکتاب گرفتم دعا نوشته بودن برامون که زندگیمون خراب بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این فقط با من قهرمیکنه بخدا دلم میخادبرم سرکاری چیزی کمتر تو خونه اذیت بشم از دس قهراش

اونطور خیلی سخته تو خانه بمون بهش اهمیت نده اصلا باهاش حرف نزن کارهاتو بکن به خودت برس خودش بلاخره خسته بشه

خوب شدنی نیست این مریضی بخاطر لوس بودنش هست من که الان نزدیک دوازده ساله تغییر نکرده همونه فقط تونست ...

شوهرت گرمه بخاطره این قهراتون کمتره اگه مثل شوهره من سردمزاج بود عمرا میتونستی کنترلش کنی

این سری برن دیگه طلاقمو میده..سرکتاب گرفتم دعا نوشته بودن برامون که زندگیمون خراب بشه

دعا میگرفتی خوب میشد بگرد یه جای مطمئن خوب پیدا کن دعا بگیر بعدم ذکر یا ودوود را زیاد بگو تو نت بزن دعا های جذب همسر 

شوهرت گرمه بخاطره این قهراتون کمتره اگه مثل شوهره من سردمزاج بود عمرا میتونستی کنترلش کنی

آره خداراشکر گرمه وگرنه این ازون قهر قهرواست یکی هم خیلی رومن حساسه اینها کلا همشون فامیلا زن دوستند خیلی پدرشوهرم هنوز تو هشتاد سالگی نمیزاره زنش و خودش یه شب یه جا دیگه بخوابند حتما باید خانه خودشون باشه طاقت دوری زنش را نداره 

شوهرت هنوز بزرگ نشده قهر اونم یک ماه واسه مسائل جزئی فقط از یه بچه برمیاد 

باز خوبه شوهر اسی بین خودشون تو خونه خودشون قهره

شوهر احمق من البته دیگ بگم شوهر سابق من تا تقی به توقی میخورد سریع خانواده ها رو خبر میکرد و می‌گفت بیاین دخترتونو ببرین 

پرورده کوردم❤