2777
2789
عنوان

خانم ها کمک تب و لرز پسرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست
باید تا رفت رو۳۸ تب بر بدی  زمانی که دمای بدن زیاد بالا بره و تب بر بدی لرز یه واکنش دفاعی برا ...

همه گفته هاتون درست

اما دادن مولتی ویتامین و قطره اهن توی سرماخوردگی باعث قوی شدن ویروس میشه و بیماری رو سخت تر میکنه برای ما و بچه ها. 

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه گفته هاتون درست اما دادن مولتی ویتامین و قطره اهن توی سرماخوردگی باعث قوی شدن ویروس میشه و بیما ...

مابین خوب شدن و دوباره مریض شدن برای تقویت ایمنی لازمه و چون اشتهاشون به صفر میرسه واقعا احتیاج دارن 

نمی‌دونستم باعث قوی شدن ویروس هم میشه 

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
مابین خوب شدن و دوباره مریض شدن برای تقویت ایمنی لازمه و چون اشتهاشون به صفر میرسه واقعا احتیاج دارن ...

اره عزیزم اون موقع خوبه بخورن و اشتهاشون اوکی بشه.

اره اینجوریه .

چند وقت پیش دکتر دخترم گفت.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
چه جالب مرسی که گفتین

خواهش میکنم عزیزم😊