پسرم از اول مهر مدام مریضه.تازه خوب شده بود.یه ویروس جدید گرفته.دو شبه تب میکنه استامینوفن میدم میاد پایین.منتها الان موهاش خیس عرق شده داره می لرزه.بردمش دکتر انتی بیوتیک نداد .فقط یه قرص و استامینوفن.الان داره مبارزه خیلی میترسم تشنج کنه ؟
باید تا رفت رو۳۸ تب بر بدی زمانی که دمای بدن زیاد بالا بره و تب بر بدی لرز یه واکنش دفاعی برا ...
همه گفته هاتون درست
اما دادن مولتی ویتامین و قطره اهن توی سرماخوردگی باعث قوی شدن ویروس میشه و بیماری رو سخت تر میکنه برای ما و بچه ها.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من هیچ سالی اینقدر مریض نشدم بچه هام میگرفان من خودم خفیف نمیدپنم امسال چه کوفتیه افتاده به جونمون بچه هام یکسره مریض خودم هم همراهشون گلودرد ولم نمیکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مابین خوب شدن و دوباره مریض شدن برای تقویت ایمنی لازمه و چون اشتهاشون به صفر میرسه واقعا احتیاج دارن ...
اره عزیزم اون موقع خوبه بخورن و اشتهاشون اوکی بشه.
اره اینجوریه .
چند وقت پیش دکتر دخترم گفت.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.