2777
2789

خیلی دوس دارم مستقل بشم و کسب کار خودم داشته باشم ولی هیچ سرمایه ای ندارم🥲

بنظرتون کمترین میزان سرمایه برای شروع کار چیه؟؟؟

الان بهترین کار برا یه خانم چیه؟؟؟

کاری هس ک بشه بدون سرمایه به درامد رسید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگری ولی لاینای بدون سرمایه که بصورت کاراموزی بری البته سخته چون یچیزی ب عنوان ضمانت میگیرن این موردش سخته، 

و پیج شیرینی یا کیک یا پیجای متن،ویدیو،..، دیگه. همینا ب ذهنم رسید فعلا 

+خدایاشکرت🤍

ارایشگری ولی لاینای بدون سرمایه که بصورت کاراموزی بری البته سخته چون یچیزی ب عنوان ضمانت میگیرن این ...

مرسی که گفتی عزیزم

پیج متن ویدیو بنظرت آدمو به درآمد میرسونه؟؟

مرسی که گفتی عزیزم پیج متن ویدیو بنظرت آدمو به درآمد میرسونه؟؟

اره اگه خلاق باشی و همش فعالیت کنی اره، من و دو س نفر از اشنا زدیم تو کار این ولی من ب دلایلی و ضع روحیم گذاشتم کنار و غافل شدم،اونا الان ی درامدی داارن یعنی تا چند وقت پیش که داشتن چون تبلیغات میگیرن و سفارش و ... از همین۱۰۰تومنم شروع کردن که ب چشم نمیاد ولی خب واقعا بعضه هیچیه من همش درگیرم اونا الان دوتا س تا رو میچرخونن

+خدایاشکرت🤍