2777
2789

شوهرم یکساله خیلی درگیر الکل شده (به لطف رفیق ناباب)قبلا خوب بود ولی الان بداخلاق شده و دائم منو تحقیر می‌کنه و شکاک شده همش فکر می‌کنه من بهش دروغ میگم صبح زود می‌ره شبم دیر میاد موندم بین رفتن و موندن یه بچه دارم خیلی نگران بچمم 

مامان یه گل پسر کوچولوی پرانرژی  ❤️
اره شوهر من دوماهه ک‌نمیخوره🥱 البته همیشه نمیخورد گاهی میخورد من مشکلی نداشتم خودش کنار گذاشتش

شوهر من میخوره هرروز یا دو روز نمیخوره سه روز میخوره میگه کم کردم اما دهنش بو مشروب میده ناراحتم برای زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من میخوره هرروز یا دو روز نمیخوره سه روز میخوره میگه کم کردم اما دهنش بو مشروب میده ناراحتم برا ...

عزیزمم🥺🥺بلاخرع یجایی خسته میشه کنار میذارتش سعی کن با مهربونی ازش بخوای کنارش بزاره

واقعا چطور با مردي كه اهل مشروبه زندگي ميكنين سخت نيست؟

سخت نبود که نگرانی نداشتم ،زندگی خوب یکدفعه ورقش برگرده سخته خیلیم سخته دل بشکنه سخته دنبال راه حلم

متاسفانه الکل خودش کلی رفیق در پی داره 

هرشب با یکی هر شب حال خراب درک میکنم عزیزم

اگه میتونی از یک مشاور کمک بگیر اینجا کسی نمیتونه کمک کنه چون داری از فردی حرف میزنی که روحیاتشو فقط خودت میدونی مثلا یکی میگه قهر کن و نزار بره بیرون شاید همسر شما از این رفتار خوشش نیاد یکی بگه بگو خونه بشینه تو مثل ی دوست باهاش رفتار کن شاید خودت این سبک از زندگیو نپسندی بهترین کسی که میتونه بهت کمک کنه مشاوره عزیزم

چون متاسفانه خودمم با این موضوع درگیرم و همسرم نمیاد مشاوره

عزیزمم🥺🥺بلاخرع یجایی خسته میشه کنار میذارتش سعی کن با مهربونی ازش بخوای کنارش بزاره

توام شوهرت مشروب میخورد عصبی و بداخلاق میشد؟

متاسفانه الکل خودش کلی رفیق در پی داره  هرشب با یکی هر شب حال خراب درک میکنم عزیزم اگه میتونی ...

همسرم نمیاد مشاوره معتقده که فقط حرف خودش درسته منو نمیبینه

نه عزیزم شوهر من خیلی ارومه خیلی نمیخورد ک حالش بد شه و اینتا کنترل رفتارشو داشت

باز خداروشکر همونم کنار گذاشته ایشالله همیشه خوشبخت باشید

همسرم نمیاد مشاوره معتقده که فقط حرف خودش درسته منو نمیبینه

بله همسر منم همینه .انگار مردا فکر میکنن خودشون منطقی تر از بقیه میتونن همه چیو کنترل کنن.من البته بیشتر بخاطر پول ناراحتم چون خرج زیادیم داره

بله همسر منم همینه .انگار مردا فکر میکنن خودشون منطقی تر از بقیه میتونن همه چیو کنترل کنن.من البته ب ...

آره جدای از خرجش من حاضرم هیچی نداشتم ولی خوب بود دلم خوش بود بخاطر سلامتیش ناراحتم بخاطر خودم که دائم سرکوب میکنه همش فکر بچمم میگم یعنی اونم بزرگ شه یاد میگیره اگه میدونستم درست میشه تمام تلاشمو میکردم بچم هفته ای یکبار دعوای مارو میبینه