2777
2789

تولد پسر من اشناالله تو ماه مبارکه. منم میخوام زندگی کنم مهمونی افطاری و تولدو یه جا بگیرم🤣

هرسال تدارک مفصل داشتیم برنج و خورشت هم میزاشتم ولی خب هیچکس نمیخورد چون میلشون نمیکشید بعد مجبور میشدم بکشم ببرن واسه سحری ولی امسال نمیخوام زیاد خودمو خسته کنم. از یه طرفی بعد از افطار کیک و پذیرایی هم داریم دیگه میترسم هیچکس جا نداشته باشه. بیینید اینا رو بزارم واسه افطار خوبه یا به نظرتون ممکنه مهمونا سیر نشن؟

سوپ ماست و گشنیز
راتای سبزی و پنیر و گردو( واسه قرطی بازیه بیشتر😅)
دسر موزی
 کوکو پیتزا

سالاد الویه
 سالاد کلم و شوید
حلوا دو رنگ

زولبیا و بامیه هم که هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برای افطار هیچی نمیزارید.من برم جایی افطاری توقع غذا دارم،    

آخه من امسال بار ششمه واسه افطار دعوت میکنم. هرباااار برنج برمیگرده. حتی پارسال نزاشتن برنج بکشم. گفتن نیار سر سفره کسی نمیخواد بخوره

عیبشو میشه بگی. درستش میکنم

ببین کسی که از روزه در میاد بابد با یه سوپ گرم شروع کنه غذای بعدش نباید زیاد چرب و سنگین باشه شما سوپ ماستت که جالب نیست شام هم الویه اصلا با هم همخونی نداره بقیش هم که فقط دسره که چون میخوای کیک تولد هم بدی اصلا خورده نمیشه اون سالاد کل و شپید هم که معمولا با غذاهای پلویی قابل خوردنه عملا اضافه هست یعنی اینطوری بگم سفرت الکی پره همه چیز هست ولی چیزی برای خوردن توش نیست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من باشم سوپ جو یا اش رشته زولبیا بامیه خرما و گردو توپی رولت نون پنیر سبزی قرتی طوری ساندویچ کت ...

راتا پنیر که همون نون و پنیر و سبزی و گردوئه😅

سوپ گشنیز هم سوپ مجلسی شهر ماست. ما آش رشته رو زیاد نمیپسندیم.

خرما که داخلش گردو و دارچین باشه هم که سر سفره افطار حتما هست

ساندویج هم واقعیتش به نظرم اصلا مجلسی طور نیست. مثلا لقمه بزارم جلو مهمون. دو مدل خوراک( سالاد الویه و کوکو پیتزا) میزارم که هرکس هرچقدر دلش خواست بکشه

عیبشو میشه بگی. درستش میکنم

به نظر من یه سوپ جو یا آش رشته  بذار با کتلت و سبزی خوردن و مخلفات افطار هم خرما و چای و زولبیا بامیه بعدش هم کیک تولد و تمام 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍