2777
2789
عنوان

چرا من باید با یک آدم معمولی ازدواج کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 93 پست

می بخشید ولی سن دختر هر چی  بالاتر بره سخت گیرتر میشه کیس مناسب هم کمتر پیدا میشه براش سازگاری با یه آدم دیگه هم به مرور سخت تر میشه براش ....هر خواستگاری مشتی هم ضعف با خودش داره خواه ناخواه فرشته که نازل نمی کنن از آسمون 

در کل اگه بتونی با یه عشق واقعی ازدواج کنی و مومن و خداترس باشه در آینده دردسرهات کمتره ‌.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجب یکی درکم کرد 

اگه میخوای با ادم سطح بالا ازدواج کنی باید جاهایی ک رفت و امد دارن وقت بگذرونی 

مثلا ادم تحصیلات بالا میخوای باید بری کتابخونه های بزرگ  

خواستگار سنتی واقعا مثل تره بار میمونه 😂😂 چهارتا توش کرم خورده هست چهارتا معمولی چی بشه یکی ناب باشه 

تهرانی عزیزم؟

حق داری  به نظرم تو هر زندگی باید درآمد مردم از زن بالاتر باشه یه جورایی حفظ تعادله  ولی ...

خودم به خدا ناراحت نیستم 

دارم درسمو میخونم 

منتها از فاز منفی اطرافیان یا واسط های ازدواج حمله اضطرابی بهم دست میده

اسی من درکت میکنم ،فکر کنن بری رو فاز بیخیالی بهتر باشه 😅

دقیقا از روزی که تصمیم گرفتم بیخیال باشم و تمرکزم یه نفر باشه که نسبت به اونم حساسیت نشون نمیدم همه چیز تغییر کرده 🙂

هر چند من اصلا خواستگلر نداشتم و ندارم سنتی ...ولی پالسای اطرافیانم از پسرا چیز عجیب و غریبیه ...اینو خیلیا متوجه شدن تو دانشگاه 😅

اونم هست. ولی اومدیمو و کم جمعیت بودن و همون چن نفر از صد نفر سلیطه تر بودن

اونو تو مراحل بعد بررسی می‌کنیم 

ولی چه بخوایم چه نخوایم 

میزان درآمد مرد و اینکه از چ خانواده ای اومده واقعا رو رفتار مرد تاثیر داره 

باتوجه به سنت معیارات خیلی عاقلانه نیستن عزیزم...انگارفقط پول وموقعیت اجتماعی خیلی بالابرات مهمه..ولی زندگی اینا نیست...بله پول خیلی مهمه ولی واقعا   اینکه باهم سازش داشته باشین خییییلی مهمتره.پول درحدی باشه که بتونی یه زندگی متوسط داشته باشی برای خوشبختی کافیه.طمع خوب نیست.ضمن اینکه خودتم شاغلی و میتونی رویای پول زیاد رو با حقوق خودت بسازی.همسرت باحقوق کارمندی باشه واقعا کافیه

می بخشید ولی سن دختر هر چی  بالاتر بره سخت گیرتر میشه کیس مناسب هم کمتر پیدا میشه براش سازگاری ...

عاشق نمیشم

این مردای ک شرایطشون نسبت به من پایین نره و دنبال ی وسیله ای برای پیشرفت می‌گردن حالمو به هم می‌زنن

باتوجه به سنت معیارات خیلی عاقلانه نیستن عزیزم...انگارفقط پول وموقعیت اجتماعی خیلی بالابرات مهمه..ول ...

اوکی به شرطی ک مردی پیدا بشه که چشم طمع به پول من نداشته باشه و از من انتظار نداشته باشه 

متاسفانه خیلی از مردا وقتی زنشون به درآمد بالا میرسه بار خرج زندگی رو کامل رو دوشش میذارن و پولشون رو خرج الواتی خودشون میکنن

عاشق نمیشم این مردای ک شرایطشون نسبت به من پایین نره و دنبال ی وسیله ای برای پیشرفت می‌گردن حالمو ب ...

جایی خوندم که روایت شده وضعیت و شرایط زن از مرد بهتر باشه برای ازدواج به نفع زنه 

مرد ِ پرمدعا و مغرور اسیرت می کنه