2777
2789
عنوان

چرا من باید با یک آدم معمولی ازدواج کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2360 بازدید | 93 پست
میشع رمز موفقیتت رو بگی 😂  

محل ندادن 😂

من اصلا ترم پیش با همه میگفتم و میخندیدم ولی خوب به مرور علاقه مند شدم به یکی از بچه ها ،با هم قبلش حرف میزدیم و ...و کلا رابطه مون خیلی صمیمی تر از یه سال بالایی و سال پایینی بود ،کلا خیلی کارا برام کرد و ...

ترم جدید که شروع شد ،سر یه ماجرایی با هم به مشکل برخوردیم و اینکه از اون تایپ پسراست که دریغ از محل گذاشتن به یه دختر و ...،اصلا من خودم باورم نمیشد که دیدمش ،فکر کنم جز معدود دختراییم که تو دانشگاه باهاش حرف زدم ،در این حد که دوستاشم با تعجب نگاه میکردن و ...به مرور فهمیدم باید این ویژگی ای که دارم با همه میخندم و اینا رو بذارم کنار ...من کلا هیچکسی رو جز اون پسر نمیبینم واقعا 😅ولی خوب گویا این محل نذاشتنام باعث شده یکی از پسرای کلاس همچین هر سری میاد ردیف جلو و هی زوم میکنه و ...و نگاهم میکنه که دوستم برگشت گفت این چشه 😂

کلا متوجه شدم این تغییره خیلی خوب بوده ،در این حد که پسر مورد علاقه امم که بینمون شکرآبه ،مشتاق تر شده نسبت بهم ،اتفاقا یه چشمه شو امروز دیدم که دیگه خودشم هی نگاه میکرد و میخندید 😂بی تربیت عمدا میومد سر راهم و میومد تو چشمم 😂این کارا قبلا کار من بود ،راه به راه میرفتم جلوش با بهونه های مختلف 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیس هایی که برای من میاد کارمند معمولی هستن چشمشون به کارمند بودنمه  از خانواده های پر جمعیت ...

وای من از پرجمعیت خوشم میاد

چون خودم تو خونواده کم جمعیت بزرگ شدم

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
خودتم ک داری مث همونا میبینی هی میگی حقوقش بیشتر ازمن باش.بنظرت برای این مردای باحقوق زیاد خودت حال ...

نه به نظرم 

به نظرم همه تو ذهنشون اینو دارن ولی فریادش نمیزنن 

کدوم مردی حاضره مثلا از معیار های زیبایی و جذابیت زنش بگذره منم انتظارم اینه که همسرم سطحش بالاتر از من باشه مردی که از من بهتره رو میتونم بهش تکیه کنم و در کنارش پیشرفت کنم و براش احترام قائل باشم 

مردی که این شرایط رو نداره برام جذابیتی نداره 

پس با این دیگاهت شانس ازدواجت خیلی میاد پایین.و شایدم دیر بشه.نمیگم به هرکسی راضی شو..بهیچوجه.. ولی ...

نیست به خدا

مرام رو در چی میبینی 

به نظرت مردی که چشمش دنبال اموال خانم یا پدر خانمش باشه مرام داره ؟ مردونگی داره؟

متاسفم برات که لیاقت راهنمایی گرفتن هم نداری.اینو گفتم که ببینی چقدر طرز فکرت حال بهم زنه.ارزش خودت ...

اره من با پول میسنجم ارزش آدم هارو  

شما هم دیگه این تاپیک پیام نذارید که خدایی نکرده بی ارزش نشید 

چرا انقدر بدبینی شوهرم از نظر قیافه از مت خیلی سرتره، ۱۵ ساله ازدواج کردیم خانه دارم، تا الان همه چی رو که خریدیم زده بنامم خونه و ماشین بنام منه، حالا بیاد بگه مت جون کندم چرا بزنم بنام زنم تو زندگی مشترک باید طرفین منم منم نکنن

من اول زندگی تمام طلاهایی که از خونه بابام آوردم دادم شوهرم زمین خرید از اونموقع شوهرم میگه تو دلم گفتم آنقدر که خانمم هوام رو داره منم باید براش جبران کنم

من خودم شاغل بودم صد در صد پولم رو مثل شوهرم وارد زندگی مون می کردم

چرا انقدر بدبینی شوهرم از نظر قیافه از مت خیلی سرتره، ۱۵ ساله ازدواج کردیم خانه دارم، تا الان همه چی ...

چون شوهرت آدم خوبیه 

من متاسفانه یه نامزد داشتم قبلا ک رفتار خودش و خانواده ش اینو بهم نشون میداد که چشم دارند