2777
2789
عنوان

خیلی سخته دل کندن

66 بازدید | 4 پست

دل کندم رفتم همین دیشب باهاش خداحافظی کردم دلم داره اتیش مییگیره همش اشک توچشامه ای خدا من چقد دوسش داشتم چرا نشد دلم براش تنگ میشه 🥹😭😭😭

خدایی یاد دوران طفولیتم‌میوفتم…عجب دوران سمی هستش😂😂😂.بیخیال میگذره کیف کن بعدا مثه من پشیمون گذشته نشی که چرا وقتتو‌هدر دادی برا چیزای بیخود

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
خدایی یاد دوران طفولیتم‌میوفتم…عجب دوران سمی هستش😂😂😂.بیخیال میگذره کیف کن بعدا مثه من پشیمون گذشت ...

من کم سن نیستم عزیزم ولی دلم داره می‌ترکه تا حالا کسی دوس داشتی تا درکم کنی بفهمی چی میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم سن نیستم عزیزم ولی دلم داره می‌ترکه تا حالا کسی دوس داشتی تا درکم کنی بفهمی چی میگم 

اره چرا نداشتم ولی بعد کذشت یه مدت برا اوسکلیت خودم گریم میگرفت چن سالته؟

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد