2777
2789
چرا

رفتارتون ایراد داره

شیوه تربیتیتون غلطه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه رو ببريد مهد كودك و كا گاه مادر كودك همه اينا اصلاح ميشه و خودتونم از مشاور كمك بگيدير براي ...

سمت مانیست کارگاه مادرو کودک،ولی مهد باید ببرمش روابط اجتماعیش خیلی ضعیفه،اصلا بابچه ها باغریبه ها حرف نمیزنه

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
رفتارتون ایراد داره شیوه تربیتیتون غلطه

چیکارکنم من اصلا بچه رو لوس نمیکنم،شاید مشکلات وبحث هایی که داشتیم روش تاثیر گذاشته

اینا عادی بهتر شما وقتی جلوی جمع این کارا رو می کنه زیاد توجه نکنی و استرس نگیر هر چی ب رفتار بچه ها  رو بخوای تغییر بدی لجبازترن باور کنید من یک دوست داشتم روان شناس خانواده است پسر چهار ساله اش می اومد خونمون چ کارایی ک نمی کرد اونوقت دوستم اصلا انگار نه انگار ب پسرش اهمیت نمی داد اونم لجبازی می کرد وقتی می دید کسی توجه نمی کنه بی خیال می شد شماهم توجه نکن 

خیلی ممنونم،حتما،ولی بنظرم نمیاد باج باشه نمیدونم حس میکنم واقعا ناراحت میشه،مااصلا حرفشم گوش نمیکنی ...

جلو دیگران هم اصلا واکنشی نداشته باش چون ببینه جلو دیگران واکنش داری نقطه ضعف گیر میاره که جلو دیگران می تونم به هدف ام برسم هی جلو دیگران تکرار کنم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
من از بچگی این مشکلو داشتم و تا الان روم تاثیر گذاشته هیچ چیز کمکم نکرد فک کنم محیط اطراف خیلی تاثیر ...

شاید منم همین فکرومیکنم بخاطر شرایط گاهی بدخونه عصبی شده

خواهر زادم پیش دبستانی هست ابجیم همش از دستش گریه می‌کنه .اون خودشو نمیزنه ولی ابجیم رو میزنه😑خدا ک ...

پسره

عزیزم نمیدونم چقدر براش وقت می زاری و بازی میکنید من با راهنمایی مشاور مشکلم که مشابه شما بود تا حد ...

خیلی درگیر زندگی ام،خیلی کم راستش

پسره

ار پسر .خیلی مادرشو اذیت می‌کنه .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ار پسر .خیلی مادرشو اذیت می‌کنه .

همون دیگه من خداروشکر دخترم خوب بود،که اونم الان نزدیک سن نوجونیه،وکلی دغدغه هم برای اون دارم،خواسته هاش،پوشش،اینده،

همون دیگه من خداروشکر دخترم خوب بود،که اونم الان نزدیک سن نوجونیه،وکلی دغدغه هم برای اون دارم،خواسته ...

دیگ باید باهاشون مدارا کرد هرچی لج کنن بدتر میکنن

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
ببین اصلا توجه نکن به این جیغ ها و حرکاتش و ابدا باج نده و به میلش رفتار نکن اون فهمیده نقطه ضعف تو ...

دقیقا اره 

همینطوره

نا دیده گرفتنش یه عذاب الیمه

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا