من خیلی جلو دیگران خجالت میکشم😔فکرمیکنن من اذیتش میکنم ،اصلا بامن باشه که لجبازترینه،باز با دیگران بهتره،چیکارکنم از الان خستم کرده هنوز3ساش تموم نشده،نگرانشم بزرگ شه چی میشه
اینا عادی بهتر شما وقتی جلوی جمع این کارا رو می کنه زیاد توجه نکنی و استرس نگیر هر چی ب رفتار بچه ها رو بخوای تغییر بدی لجبازترن باور کنید من یک دوست داشتم روان شناس خانواده است پسر چهار ساله اش می اومد خونمون چ کارایی ک نمی کرد اونوقت دوستم اصلا انگار نه انگار ب پسرش اهمیت نمی داد اونم لجبازی می کرد وقتی می دید کسی توجه نمی کنه بی خیال می شد شماهم توجه نکن
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
همون دیگه من خداروشکر دخترم خوب بود،که اونم الان نزدیک سن نوجونیه،وکلی دغدغه هم برای اون دارم،خواسته ...
دیگ باید باهاشون مدارا کرد هرچی لج کنن بدتر میکنن
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید