2777
2789
خب شماکه خودت یادته اینطوری بودی چیکارکنیم بهتر میشه،چون واقعا سردرد میگیرم از جیغاش خسته شدم نمیتون ...

متاسفانه باعث ایجاد مشکل می شویم بعد به دنبال درمانیم...اول صاحب فرزند می شویم بعد به دنبال کسب آگاهی هستیم، جیغ کودک به دلیل تسلیم شدن شما در برابر خواسته های اوست، به خاطر اینه که گفته می شده مهربان باشید اما قاطع، تسلیم شدن در برابر خواسته های نامعقول کودک یعنی اوج لجبازی و جیغ زدن و باز هم تسلیم شدن شما...در ضمن خواسته با نیاز متفاوت است...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم علت لجبازی در درجه ی اول والدین و سپس محیط است که والدین اجازه ی دخالت می دهند، با کودک ار ...

شماکه روانشناس هستید من برای تربیت فرزندانم چه پسرم چه دخترم که دراغاز سن نوجوانی هست چطور میتونم بهترین رابطه رو داشته باشم،من بیشتر توی گوگل سرچ میکنم خواستم ببینم کتابی یا راه بهتری که واقعا موثرباشه برای بچه های الان اگرمیشناسید معرفی کنید ممنونتون میشم

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

من از بچگی این مشکلو داشتم و تا الان روم تاثیر گذاشته هیچ چیز کمکم نکرد فک کنم محیط اطراف خیلی تاثیر داشت روم و نوع اخلاق رفتار والدین باهام 

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈

خواهر زادم پیش دبستانی هست ابجیم همش از دستش گریه می‌کنه .اون خودشو نمیزنه ولی ابجیم رو میزنه😑خدا کنه بزرگتر بشه خوب بشه.چقدر سخته 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
متاسفانه باعث ایجاد مشکل می شویم بعد به دنبال درمانیم...اول صاحب فرزند می شویم بعد به دنبال کسب آگاه ...

والا بچه دارشدن چرا باید ایجاد مشکل باشه نمیدونم🤔ولی من خودم خیلی بچه خوب وقانع واروم وخلاصه ازنظرهمه خوب بودم الانم همه میگن تو خوبی روابط اجتماعی مم خوبه،فقط حساس وبعضی وقتا عصبی بدجور میشم،که اونم بااینهمه مشکلاتی که من داشتم واقعا عجیب نیست،ولی پسرم رو هیچ جوره نمیتونم حریف شم از الان،اصلا کم میارم دچار استیصال میشم بخاطر این دنبال راه حلم 

اول از همه نزار به اون نقطه جوش برسه اگه چیز جزئی هست بده و لجبازی نکن ولی اگه نمیشه مثلا براش خطر داره وقتی میگی نه رو حرفت بمون هرچقدر جیغ میزنه گوش نده 

پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲

ببین اصلا توجه نکن به این جیغ ها و حرکاتش و ابدا باج نده و به میلش رفتار نکن

اون فهمیده نقطه ضعف تو و اینطوری میکنه به خواسته اش برسه وقتی ببینه برات مهم نیست و کار نمیکنه ازش دیت میکشه

توی نت سرچ کن آموزش های جوفراست

این یه خانم آمریکایی که روانشناس کودک انقدر قشنگ رفتار با بچه های لجباز رو آموزش میده و چنان بچه های لجباز و عجیبی رو درست میکنه که نگو

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
شاید بیش فعالی داره ببرش روانپزشک

بیش فعال یعنی چی اخه,,?درحالت کلی خوبه معمولیه،ولی بد عصبانی میشه ویکم باغریبه ها خجالتیه،اینا بیش فعالی ایا

مشکل از خودت و همسرته

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
ببین اصلا توجه نکن به این جیغ ها و حرکاتش و ابدا باج نده و به میلش رفتار نکن اون فهمیده نقطه ضعف تو ...

خیلی ممنونم،حتما،ولی بنظرم نمیاد باج باشه نمیدونم حس میکنم واقعا ناراحت میشه،مااصلا حرفشم گوش نمیکنیم،تو خونه گاهی حواسشو توعصبانیت پرت یه چیز دیگه میکنیم یادش میره ولی جلو دیگران