2777
2789

شوهر دوستم همکارمه و من واسطه معرفی و ازدواجشون بودم.

با یه خانمی که توی یکی از شرکت های پیمانکار ما کار میکنه دوست شده.

قبلا چند بار واکنش نشون دادم. یه بار دقیقا با ماشین کنار جفتشون نگه داشتم و بهشون فهموندم که می دونم ماجرا چیه. یه بار با خود خائنش حرف زدم و تهدیدش کردم. یه مدت فکر می کردم ترسیده و دست برداشته. امروز تو اون شرکتی که خانمه شاغله جلسه داشته بعد از جلسه زنگ زده مرخصی گرفته و برنگشته سر کار.

یکی از خانمای واحدمون گفت مشخصه دیگه این باز با خانم فلانی رفته بیرون. عین هفته قبل که سر شانس بدش آقای فلانی اینا رو با هم تو مگامال دیده بود!

فهمیدم بله! همچنان با همن!

چیکار کنم؟ به دوستم بگم؟ اصلا چیکار باید بکنم؟

من واسطه ازدواجشون بودم و الان احساس گناه میکنم.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگو همه کاسه کوزه ها سرتو میشکنه

اگه بعدا خودش بفهمه و بگه چرا این همه مدت می دونستی و کاری نکردی چی؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
غیر مستقیم به دوستت بگو

چجوری یعنی؟

بله بگید خیانت به دوستتون هست پنهان کردنتون

واقعا خودم ای وسط موندم

الان اخلاقی و درستش چیه؟

اگه بعدا خودش بفهمه و بگه چرا این همه مدت می دونستی و کاری نکردی چی؟

بگو من واسه شوهرت بپا نزاشتم که من چه میدونستم داره خیانت میکنه درگیر زندگی خودم بودم 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
نباید به روی شوهرش میاوردی که میدونستی

آخه عزیزم دیگه شورش رودرآورده. زن داره. یه جوری هوله که قشنگ تابلوئه و همه همکارا فهمیدن. عین پسر 16 ساله می مونه. من نمی تونستم خودم رو بزنم به اون راه