2777
2789
عنوان

بچه‌ها شوهر دوستم بهش خیانت می کنه و من در جریانم. چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه بگی، چه نگی، آخر گندش در میاد اینجور که همه فهمیدن و اینجور که اینها نمیتونن جلوی خودشون رو بگیرن ...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
شما چه بگی، چه نگی، آخر گندش در میاد اینجور که همه فهمیدن و اینجور که اینها نمیتونن جلوی خودشون رو ب ...

درسته. خیلی اوضاع پیچیده ای شده. کاش من واسطه ازدواجشون نبودم. همین اتفاقات باعث میشه همه بترسن از واسطه گری و معرفی ازدواج

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

@فاقد_نام_مستعار  عزیزم در مورد این تاپیک نظرت چیه؟ چه پیشنهادی برام داری؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
@فاقد_نام_مستعار    عزیزم در مورد این تاپیک نظرت چیه؟ چه پیشنهادی برام داری؟

به نظر من به روش سود و زیان برید جلو 

که راه حل هاتون بنویسید و سود و زیان هم راه حلی هم بنویسید بعد هر کدوم سودش بیشتر و زیانش کم تر شد مجدد بهم اطلاع بدید تا روش بعدی خدمت تون بفرستم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اجازه دارم نظر بدم خانم 

خواهش می کنم بفرمایید

بهش بگو

عزیزم راستش با مشاورم حرف زدم و نتیجه این شد که من نگم. 

خواهش می کنم بفرمایید

مرسی از لطفتون خانم،خب اینکه شوهر دوستتون به خانمش خیانت میکنه خیلی بده و حال دل آدم رو بد میکنه ولی قرار نی شما چون معرف ایشون بودین تا آخر زندگی شون بهشون گارانتی بدین که خانم،هر آدمی تو زندگی ش تغییر داره که گاهی این تغییر خوبه و گاهی متاسفانه منفی،شما سعی کنین خودتون رو ناراحت نکنین و اول به اون آقا بعدش غيرمستقيم و در آخر مستقیم بگین 

مرسی از لطفتون خانم،خب اینکه شوهر دوستتون به خانمش خیانت میکنه خیلی بده و حال دل آدم رو بد میکنه ولی ...

درسته. حرفتون منطقیه. من به آقا مستقیم گفتم ولی متاسفانه به خرجش نرفت که نرفت

با مشاور هم صحبت کردم در نهایت به این نتیجه رسیدم که من نباید بگم چون روی عکس العمل دوستم و واکنشش تاثیر میذاره. 

روی خودم کار کردم که احساس گناهم رو کنترل کنم و چیزی نگم

درسته. حرفتون منطقیه. من به آقا مستقیم گفتم ولی متاسفانه به خرجش نرفت که نرفت با مشاور هم صحبت کردم ...

عکس العمل دوستم و تصمیمش...

درسته. حرفتون منطقیه. من به آقا مستقیم گفتم ولی متاسفانه به خرجش نرفت که نرفت با مشاور هم صحبت کردم ...

مرسی از لطفتون خانم،خب پس نیازی نی مجدد به اون آقا تذکر بدین،حرف مشاور هم درست ولی با توجه به اینکه شما از قضیه اطلاع داشتین و به اون آقا هم تذکر دادین و مطمئن باشین که اگه روزی این قضیه مشخص بشه اولین نفر که بهتون اعتراض داره همون دوستتون هس که چرا بهش نگفتین و این حرفا که اگه میگفتین شاید حل میشد و از این حرفا،نظر من اینه که یه جوری که بشه دوستتون رو متوجه کنین که فک کنه اتفاقی بوده این کار رو انجام بدین