یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هاشور ک خیلی قدیمیه ظریفم نیس میکرو انجام بده ولی پیش هرکسی نرو رنگ خوب نزارن بعد چند وقت قرمز و سب ...
برای رفع این سبزی که میگین چیکار باید کرد؟ مامانم ابروهاشو خراب کردن اینطوری شده
وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱ ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت... شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!! پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱ ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت... شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!! پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
اتفاقا یه خانومی هم بهش گفت برو لیزر کن. خیلی بد دیده میشه البته تقصیر خودشه جای ارزون پیدا کرده بود خوشحال بود اما الان راحت میتونم بگم ۶ تومن اینا فقط خرج پاک کردنش کرده و نتیجه نگرفته