2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هاشور ک خیلی قدیمیه ظریفم نیس میکرو انجام بده ولی پیش هرکسی نرو رنگ خوب نزارن بعد چند وقت قرمز و سب ...

برای رفع این سبزی که میگین چیکار باید کرد؟ مامانم ابروهاشو خراب کردن اینطوری شده

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
هاشور ک خیلی قدیمیه ظریفم نیس میکرو انجام بده ولی پیش هرکسی نرو رنگ خوب نزارن بعد چند وقت قرمز و سب ...

اصلا جای خوب نمیشناسم تو اینستا زیاده اما نمیدونم میشه اعتماد کرد یا ن

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
تهران جای میشناسی حدو قیمت میدونی

من قابو سایه کردم آرایشگره گف ماندگاریش بیشتر از میکروعه

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
فکر کنم ریمو ابرو باید انجام بده

سه بار رفته واسه ریموو

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
اصلا جای خوب نمیشناسم تو اینستا زیاده اما نمیدونم میشه اعتماد کرد یا ن

دوست و فامیل یا جایی میری نگاه کن ببین کسی ابروهاش قشنگ شده آدرس بپرس اینایی ک اینستا میزارن اصلا بهشون اعتباری نیس 

عکس خراب کاری هاشونو ک نمیزارن

با لیزر یا همون کاری که فیبروز کارا انجام میدن؟

اتفاقا یه خانومی هم بهش گفت برو لیزر کن. خیلی بد دیده میشه البته تقصیر خودشه جای ارزون پیدا کرده بود خوشحال بود اما الان راحت میتونم بگم ۶ تومن اینا فقط خرج پاک کردنش کرده و نتیجه نگرفته

دوست و فامیل یا جایی میری نگاه کن ببین کسی ابروهاش قشنگ شده آدرس بپرس اینایی ک اینستا میزارن اصلا به ...

دوستم انجام داده خوبه ن خیلی من ابروهام یکیش خالی شده یکیش بهتره 

نحن شیعه علی بن ابی طالب ...   نحن ابناء فاطمة‌الزهرا(ع)
اتفاقا یه خانومی هم بهش گفت برو لیزر کن. خیلی بد دیده میشه البته تقصیر خودشه جای ارزون پیدا کرده بود ...

اره انجام ندیم بهتره تا با رنگ ارزون انجام بدن 

خیلی ام تو چشمه 

حالا من فکر میکردم با ریمو ازبین میره