2777
2789
عنوان

با پسر جوونی که هر شب مشروب میخوره. چیکار بابد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16752 بازدید | 80 پست
باباش یا پدربزرگ ها باید جلوشو بگیرن  الان یه عده میان میگن مشکل چیه همه میخورن..  ...

بله. همشون کلافه هستن. باباش بیجاره. ایقد زحمت میکشه برا آسایش اینا

خیلی دلم براشون میسوزه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم تعریف میکرد که وقتی بیست و خورده ای سالش بوده هر شب با دوستاش مینشسته مشروب میخورده و مادرشم همیشه نگران و غصه دار بوده  ولی الان اصلا طرز فکرش عوض شده بزرگ شده فهمیده هیجی توش نیست

میخوام بگم خودش باید متوجه بشه مادامیکه با مخالفت خانوادش و اعصاب خوردی مواجه باشه به سمت مشروب رو میاره چون با مشروب خوردن حال خوبی بهت دست میده که انگار فارغ از این دنیا و غمهاش هستی

اگه حداقل بتونید کاری کنید که فقط شراب بخوره خیلی بهتره زیاد مستی نداره و برای سلامتی هم خیلی بد نیست

بله. همشون کلافه هستن. باباش بیجاره. ایقد زحمت میکشه برا آسایش اینا خیلی دلم براشون میسوزه

با آدم های درست و خانواده های خوب رفت و امد کنید از دوستای ناباب جداش کنند البته جوری که از خانواده رونده نشه بدتر میشه

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

شوهر منم تعریف میکرد که وقتی بیست و خورده ای سالش بوده هر شب با دوستاش مینشسته مشروب میخورده و مادرش ...

اینم. مادرس به ردش نمیاره

اون اوایل. بود هجده سالش بود

بعدس دیگه نخورد میرفت باشگاه

ولی الان خیلی بی ادب و پرخاشگر گستاخ شده

استرس کاریشم بالاس یکم

خدا کنه. ترک کنه

جوونه و کلش داغه. خدا رو شکر مشروب مثل مواد مخدر نیست، لزوما معتاد نیست. آدم الکلی که اینجوری نیست که همه نوشتن معتاده!!! با دعوا هم کار درست نمیشه...فقط با محبت و مهربونی. ولی متاسفانه جو بین جوونها اینجوری شده و هیچ کس هم جلودارش نیست. انگار اگر نخورن یه مشکلی دارن!!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
تو ایران مشکل بزرگیه چون اگه میخورن اصولی نمیخورن

اصول نداره 

حرامی حرامیه 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

چرا ماست و پفک و گوجه میزارن ؟ بگین تروخدا ندانسته نمیرم

بهش میگن مزه 

به خاطر اینکه تلخه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بحث دین جداس تو ایران جوونا خیلی میخورن بعد معمولا دست سازه و دوز الکل بالاست پدر بدن رو درمیاره&nbs ...

لذت های واقعی و گم کردن