2777
2789
عنوان

با پسر جوونی که هر شب مشروب میخوره. چیکار بابد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 12989 بازدید | 80 پست
عزیزم مشاور گفت. دایی و عموش فقط دوستانه کنارش باشن. ازشون نخاید توی این مسائلش دخالت کنن تا زمانی ک ...

میدونم گلم سختگیری والدین تو درس خیلی به بچه ها فشار میاره مخصوصا تو سال کنکور خیلی تحت فشار قرار می‌گیرن شاید یجورایی داره از خودش یا پدر مادرش انتقام این همه سال رو میگیره 

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
با باباش سر ترک دانشگاه قهره اخه هم رتبش هم دانشگاش خیلی خوب بود الانکمیره کار آزاد باباشم خ ...

آخی این بچه داره حیف میشه کاکاش باباش پا پیش بزاره بهرحال بزرگترشه خودشو کنار بکشه ضررمیکنه پسرش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی این بچه داره حیف میشه کاکاش باباش پا پیش بزاره بهرحال بزرگترشه خودشو کنار بکشه ضررمیکنه پسرش

چکار کنه مثلا

باباش حاضره بخاطرش هرکاری کنه این باش خوب بشه. ولی خیلی غد هست

خیلی باباشو اذیت کرده. انگار دیگه روشم نمیشه باهاش حرف بزنه

چکار کنه مثلا باباش حاضره بخاطرش هرکاری کنه این باش خوب بشه. ولی خیلی غد هست خیلی باباشو اذی ...

کسی هست که دوستش داشته باشه وبهش احترام بزاره؟بزرگتری کسی؟واسطه ش کنن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

من خودم باشم باهاش حرف میزنم اینکار نکنه مشروبات الکلی غیر از مریضی چیز دیگه ای نداره یعنی واقعا میبینم دلم می سوزه دندون های سیاه مشکلات گوارشی وای اصلا اعصاب آدم خرد میشه