2777
2789

پسر خواهرم. بیستو دوسالشه. 

هرشب بعدی که از مغازش میاد. میره پیش دوستاش. 

آبجیم میدونه مشروب میخوره. چندباری هم دعوا کردن ولی راه به جایی نبردن

الان متوجه شده کل شب که میره. پیش دوستاش احتنالا شراب یا عرق میخوره

دیشب نتونسته بره. توی اتاقش خورده. ابجیم صب که رفته اتاقشو مرتب کنه. دیده ماست و پفک و گوجه و اینا گذاشته با یه  استکان کوچیک

خیلی حالش بده آبجیم

از صبح تا الان فقط گریه میکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتاده دیگه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

باید از دوستانش جداش کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چرا ماست و پفک و گوجه میزارن ؟

بگین تروخدا ندانسته نمیرم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

باباش یا پدربزرگ ها باید جلوشو بگیرن 

الان یه عده میان میگن مشکل چیه همه میخورن.. 

چون مادرش ناراحته یعنی راضی نیست .

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

معتاده دیگه نمیدونم تو ایران کمپ ترک مشروب هم هست یا نه؟

نه فک نکنم معتادش باشه با ما اونده بود سفر. یه هفته

ما تداریم این بساطو. ازنون جدا هم نمیشد

بتظرتون درست میشه؟

برا مزه    

جدی گفتی ؟!اها اوکی مرسی😅

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!