2777
2789
عنوان

کسب درآمد رایگان

111 بازدید | 5 پست

سلام 

ی صرافی آنلاین هست که چندین سال کار خودشو شروع کرده و به جای اینکه پول های هنگفتی به تبلیغات بده داره میده به خود مردم 

جریانش از این قراره که شما بعد از ورود به اپلیکشن و احراز هویت یک کد معرف به شما میده که میتونید اون رو به دوستانتون بدید و به ازای هر نفری که شمارو بزنه 

200/000 شیبا معادل 100 هزار تومن بهتون میده 

البته این برای کسانی هست که فقط میخان از اکسکوینو (excoino) به عنوان درآمد خانگی استفاده کنند یا اوقات فراقت 

اونایی هم که میخان ریال وارد کنن و ارز دیجیتال بخرن که جدا ، البته با خود شیبا که اکسکوینو بهتون میده میتونید ارز هم بخرید 

لینک ورود به سایت https://panel.excoino.com/auth/register?referral_code=48035247

کد معرف :48035247

فقط با دعوت کردن پول میده؟ 

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای احراز هویت هم پول میده بعدش باید چند نفر رو دعوت کنی تا بتونی پولت رو برداشت کنید 

باید چقدر باشه تا برداشت کنم

شما برداشت کردی

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔

والا منکه احراز هویت کردم چیزی نداد