2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان پلی کیستیک

110 بازدید | 12 پست

من اقدام به بارداری کردم ولی فهمیدم تنبلی تخمدان پلی کیستیک دارم خیلی ناراحتم لطفا کسی که درمان شده راهنمایی کنه و دکترشو معرفی کنه مخصوصا بچه های اهواز 

من دکتر استان همدان میشناسم ، آشنامون پیشش درمان شده ویزیت انلاین داره متخصص طب سنتی 

...08138253444

شماره مطب شون برا هماهنگی 

شماره منشی شون تو واستاپ یا روبیکا برا ویزیت آنلاین

ارسال پیام به ⁨+٩٨٩١٨٧٠٢٠٤٩٥⁩

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان عزیزم در طب سنتی براحتی با روغن مال و راهکارهای خانگی و دمنوشهای گیاهی موافق مزاج فرد قابل درمانه 

خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی به سبک مزاج شناسی و زبانشناسی (مشاوره و ویزیت رایگان و آنلاین) 

09940688893

اگر دوست داشتی بیشتر در مورد درمان توضیح بدم و راهنمایی تون کنم با من تماس بگیر یا در روبیکا پیام بده

من دکتر استان همدان میشناسم ، آشنامون پیشش درمان شده ویزیت انلاین داره متخصص طب سنتی  ...08138 ...

مرسی عزیزم زیر نظر پزشک اصفهان بودم ولی فایده ای نداشت تا الان😢

عزیزم درمان نمیشه فقط کنترل میشه تنها راهش هم ورزش و تغییر سبک زندگیه

از وقتی متوجه شدم کلا سبک زندگیمو تغییر دادم و ورزش هفته ای ۶ روز رو میرم ولی شوهرم و خانواده ش منتظرن من بگم باردارم خیلی فشار رومه

از وقتی متوجه شدم کلا سبک زندگیمو تغییر دادم و ورزش هفته ای ۶ روز رو میرم ولی شوهرم و خانواده ش منتظ ...

خداکمکت کنه

عزیزم باید بیخیال باشی بهش فک نکن یهو میبینی خدا ی فندوق بهت داده

مرسی گلم 

عزیزم بنظرم طب سنتی خوبه ولی خیلی زمان میبره من رژیم طبع گرم رو گرفتم

ی دوره 40 روز

ی 80 روز

زیاد تاثیر آنچنانی نداشت رومن

ورزشتو کن روحیتو بساز اهنگ بزار برقص در کنارش تحت نظر دکتر باش

مرسی عزیزم زیر نظر پزشک اصفهان بودم ولی فایده ای نداشت تا الان😢

@Kamand___1

این آیدی منشی شون جهت هماهنگی برا ویزیت آنلاین

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

عزیزم تو تغذیه رعایت کن

ورزش کن

اگر وزنت زیاده سعی کن کمش کنی

این بیماری درمان نمیشه فقط کنترلش کن

نگران هم نباش از نظر بارداری خیلی ها این مشکل رو دارن و بچه دار میشن انشاالله به زودی صاحب یه نی نی سالم و خوشگل بشی

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️