مادرشوهرم تنها کسیه ک واقعا عصبیم میکنه و حرصمو درمیاره همین امشب کاری کرد ک دستام یخ کرد ضربان قلبم رو هزار رفت آخر بهش گفتم حوالت ب حضرت عباس ک با من اینجوری میکنی.من آدم آرومیم با کسی دعوام نمیشه ولی مادرشوهرم رفتاراش حرف زدناش همش بی احترامیه همش میخواد بگه تو حالیت نیس نفهمی..هردفه میگم دیگ باهاش بحث نمیکنم چیزی بهش نمیگم ولی اصلا نمیشه تورو خدا بگین چیکار کنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم پستت رو تو پربازدید دیدم درمورد از پوشک گرفتن بچه
من بچه اولمه تجربه ندارم چجور از پوشک بگیرمش شبا که خونه زندگی کثزف نشه بچم دوسالشه از یکسالو نیم سعی کردم یادش بدم موفق نشدم خصوصا شبا هنوز پوشکش میکنم لجبازه خیلی
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
سلام عزیزم پستت رو تو پربازدید دیدم درمورد از پوشک گرفتن بچه من بچه اولمه تجربه ندارم چجور از پوشک ...
عزیزم سن از پوشک گرفتن تو هربچه ای فرق میکنه اول باید ببینی خودش عکس العملی نشون میده اگر ن یکم صبرکن تا ۲ سالگی بعدم توی تابستون شرو کن ک هوا گرم باشه مریض نشه.روز اول هر چندساعت پوشکشو باز کن ببر دسشویی هی سعی کن اونجا جیش کنه توالت آموزشی هم هست اگ خواستی شاید خوشش بیاد زودتر یادبگیره.روز بعد همینطور دیگ دستت میاد چندساعت یبار جیش میکنه بعد ک مطمئن شدی میتونی پوشکش نکنی و اینک خودشم همکاری کنه جیش روز ک تموم شدو یاد گرفت شباهم مثلا دوساعت ب دوساعت ببر زیرشم تشکچه بنداز و باز بذارش