2777
2789

من خودم اگر کسی عمیقا برنجونتم هرگز نمیتونم ببخشمش ، 

تازه بستگی به این داره اون شخص کی باشه 

چون هرچی نزدیکتر باشه آدم بیشتر احساس میکنه خورد شده 

ولی اگر خیلی نزدیک نباشه شده تو ذهنم بارها و بارها تصور کردم چجوری دارم به قتل میرسونمش 🥲

دلم میخواست یه قدرت خارق العاده داشتم و خودم انتقام خودمو میگرفتم 

احساس میکنم پتانسیل قاتل شدن رو دارم فقط محدودم 😬🫠

هیچکدوم‌

فراموش و حذف میکنم‌

هم اون اتفاق رو ، هم اون شخص رو 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم ببخشم

فقط واگذارش میکنم به خدا و فراموش میکنم، دیگه بهش فکر نمیکنم و پیگیرش نیستم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خیلی پیش اومده که از رفتار کسی ناراحت شدم یا مثلا یبار دونفر خیلی دلمو شکستن.. همیشه میگم من که جای اونا نبودم.. شاید اگه من بودم بدتر میکردم.. شاید من زیادی حساسم و دنیا ارزش قهر نداره و...... 

خلاصه همیشه به یه بهونه ای میبخشم

ولی هیچوقت هیچوقت یادم نمیره

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

بشدت کینه ای هستم البته زیاد میبخشم فراموش میکنم ولی دیگ اگ طرف از حد بگذره برای همیشه از زندگیم بیرونش میکنم و هرچه تلاش کنه ک باز مث قبل شیم نمیشه حتی تمام سعیمو میکنم دیگ نبینمش حتی مجالس نمیرم😊

کینه ایم هیچوقت نمیبخشم  فقط شده و فرصت بوده انتقام بگیرم و نگرفتم  میسپرم بخدا

منم شده بخوام انتقام بگیرم ولی خب اینکارو نکردم 

ولی کلا تا مدتها ذهنم درگیرشه و هی مرورش میکنم با خودم که چجوری بترکونمش 

😅 منم جمله آخرتم کاش محدود نبودیم🗡🪓🩸تازه من اگه محدودیتم بیشتر برداشته میشد از کائناتم انتقام میگرفتم میگفتم بابا تو چی از جون من میخوای مجبورش میکردم بیاد جای من زندگی کنه اون وقت بیچارش میکردم هر چی میخواست میگفتم حکمت نیس و هر بلایی تو زندگی سرم آورده سرش میارم کائنات بی شعور😒

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
من زود میلخشم.. نمیدونم باید گفت متاسفانه یا خدشبختانه... حتی مورد داشتیم کسیو که تخریبم کرده و غرور ...

اینکه بتونی راحت ببخشی یه نعمته بزرگه و خوشبحالت 

ولی نباید جوری هم باشی که بخوان مجدد به خودشون اجازه بدن بهت آسیب بزنن

منم شده بخوام انتقام بگیرم ولی خب اینکارو نکردم  ولی کلا تا مدتها ذهنم درگیرشه و هی مرورش میکن ...

منم همینم 🤣 

دوس داشتم وجدانم اجازه میداد منم انتقام میگرفتم ولی خب نمیتونم البته گاهی خدا بد گذاشته تو کاسه طرف دیدم 🙃

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
دم شما گرم واقعا چه قدرتی 

گاهی خوب نیست

یه وقتا باید کینه ای باشی و یه وقتا بخشنده 

بستگی به شخص و ماجرا داره .. 

من از بیخ و بن رابطه و شخص رو حذف میکنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan