2777
2789

بچه ها زمانی که همسرم فوت کرده بود صاحبکارم حقوق یک ماه رو جلو بهم داد (البته ماه بعد نداد) بعدم یک میلیون به حقوقم اضاف کرد اینم بگم که هر شب اگر غذا زیاد اومده باشه به همه پرسنل میده که اولویت منم

چند وقت پیش یه پیشنهاد بهم داد که من قاطعانه رد کردم و از فرداش هم جوری برخورد کردم که انگار اون حرف رو نشنیدم

حالا نمیدونم به خاطر این لج کرده یا به خاطر اینکه به حقوقم 1میلیون اضافه کرده

عیدی همه پرسنل رو داده اما به من نداد

هر سال اول اسفند با حقوق عیدیمو میداد

منم گفتم چند روز صبر کنم شاید لج کرده چون خییییلی لجبازه 

از یه طرف هم پسرم روزی 10 باز زنگ میزنه عیدی دادن؟ کی بریم برام چیزای گرون بخری(یه مدته همش میگه چیزای گرون بخریم در موردش با روانشناس صحبت کردم که گفتن چون سن بلوغ هست و شاید هم خودش رو مقایسه میکنه) 

دخترم چندین بار با داداشش دعوا کرده که ما امسال به خاطر بابا عید نداریم ولی باز حرف خودش رو میزنه

حالا من موندم بگم یا نگم همکارم گفت بگو اما میترسم لج کنه 

میشه راهنماییم کنید چه کار کنم یا چجور بگم؟ 

لطفا نگین از این کار بیا بیرون چون در این صورت زندگیم نمیچرخه خودمم آرزومه یه جای دیگه کار کنم اما شرایط اینجا برام خوبه هر چند خیلییی معذب هستم اما مجبورم

ممنونم از راهنماییتون

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

محترمانه و با لحنی بسیار مظلومانه و ملایم مطرح کن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  خودم که فکر میکنم بیشتر لج کرده  آخه 3 میلیون هم براش پولی نیست

احتمالاً عمدی اینکارو کرده ک بری ازش سوال کنی چون ب هرحال میدونه متوجه میشی ک عیدی بقیه رو واریز کرده 

شایدم چون مثلاً ب شما ماهی ۱ تومن بیشتر میده عیدی رو نداده 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

من بودم نمیگفتم عارم میاد چیزیو ب زور بگیزم از کسی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بهت پیشنهاد دوستی داده بود؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

الهی خدا شوهرت و بیامرزه. چقدر ناراحت شدم. عزیزم آن شاالله که میده عیدی ات رو اگه نداد بهش یک پیام بده

من بودم نمیگفتم عارم میاد چیزیو ب زور بگیزم از کسی

عزیزم داره زحمت میکشه و حقشه چرا نگه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍